Se bilder fra Eurovision-festen

Det koker i Tel Aviv i forbindelse med sangkonkurransen.

Stemningen stod til tider i taket under generalprøven til lørdagens store Eurovision-finale. (Foto: Bjarte Bjellås)

Det koker i Tel Aviv i forbindelse med Eurovision. Titusenvis av mennesker er samlet i byen for å få med seg festivitetene. Mange er samler på Eurovision-Village, som ligger like ved stranden i Tel Aviv. Der er det åpent for alle med konserter og visning av Eurovision-finalene på storskjerm.

MIFF var fredag kveld med på generalprøven til selve finalen. I et fullsatt Tel Aviv Expo stod stemningen til tider i taket da finalistene fremførte sine låter. Torsdag var MIFF til stede på en nordisk Eurovision-fest i Jaffa. Flere hundre fra Norge, Sverige, Danmark og Finland var samlet. Norske Eurovision-entusiaster anslår at rundt 200 nordmenn er i Tel Aviv i forbindelse med sangkonkurransen.

Lørdag blir det avgjort hvem som blir årets Eurovision-vinner. Norge kvalifiserte seg torsdag kveld til finalen og er et av landene som kjemper om seieren. Eurovision-finalen vises på NRK klokken 21.00 lørdag kveld.

Det var fullsatt i Tel Aviv Expo under generalprøven fredag. Stemningen stod til tider i taket.
Tusenvis av mennesker på vei inn på arenaen hvor Eurovision arrangeres.
Generalprøven til Eurovision-finalen gikk knirkefritt.
Titusenvis av mennesker er hver dag samlet på Eurovision-village ved stranden i Tel Aviv.
Torsdag ble det arrangert en nordisk Eurovision-fest i Jaffa.

Se flere bilder og videoer fra Eurovision på MIFFs Instagram-side:

Forrige artikkel– Argumentasjonsmønsteret og metodene til BDS-bevegelsen er antisemittiske
Neste artikkelMIFF inspirerte söta bror
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.