Skrøt av Israel til 100 millioner følgere

Jennifer Lopez tok med seg familien da hun kombinerte konsert og ferie i Israel.
Superstjernen Jennifer Lopez poserer på en kamel med forloveden Alex Rodrigez i Jerusalem. (Foto: Instagram)

Den amerikanske superstjernen Jennifer Lopez, også kjent som JLo, hadde i begynnelsen av august sin aller første konsert i Israel. Med seg til Israel hadde hun forloveden Alexander «A-Rod» Rodriguez, en tidligere baseballstjerne, i tillegg til hennes to tvillinger på elleve år. Bilder fra Israel-turen ble delt med musikerens drøyt 100 millioner følgere på Instagram.

Kommentator Raz Shechnik i den israelske storavisen Yedioth Ahronot mener besøket til den verdenskjente artisten har vært uvurderlig reklame for Israel.

«Ikke engang tusen ambassadører hadde vært i stand til å forbedre Israels image i verdens øyne som Jennifer Lopez, som har over 100 millioner følgere på sosiale medier, har gjort i løpet av hennes fem dagers besøk til Det hellige land i forbindelse med konsertturneen», skriver Shechnik i avisen.

View this post on Instagram

Mediterranean. 🌊

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lopez har blant annet publisert bilder fra Jerusalem, fra Vestmuren og fra stranden i Tel Aviv. I tillegg til drøyt 100 millioner følgere på Instagram har den amerikanske stjernen også 44 millioner følgere på Facebook. I begge de sosiale mediene har hun lagt ut bilder og hilsener fra besøket i Israel.

Også forloveden, som har 3,1 millioner følgere på Instagram, har lagt ut bilder og hilsener fra turen. «Vårt første besøk til Israel er helt fantastisk! Menneskene har vært helt fantastiske og det er så mye energi her. Jeg vil definitivt komme tilbake og jeg anbefaler alle å besøke dette fantastiske landet», skriver den tidligere baseballstjernen.

«Jerusalem, du er uforglemmelig! For en perfekt finale på vår først tur til dette vakre landet», skriver han på et bilde hvor han poserer sammen med Lopez, med Jerusalem i bakgrunnen.

Over 50.000 mennesker var til stede på JLos konsert i Tel Aviv, som var en av de eneste konsertene superstjernen har utenfor Nord-Amerika under årets turne. BDS-bevegelsen, som kjemper for boikott av Israel, prøvde å presse henne til å avlyse konserten, men JLo blankt avviste protestene.

«Lopez’ besøk er et av de mest suksessfulle besøkene av en internasjonal artist til Israel noensinne. Og det er et slag i ansiktet til BDS-bevegelsen, som brukte mye press mot sangeren og hennes nærmest for å prøve å hindre henne i å dra til Israel», skriver Shechnik avslutningsvis.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise