– Vi håper å styrke de kulturelle båndene mellom Norge og Israel

Den israelske teatergruppen Hanut31 kommer til Norge og Bergen Fringe Festival i september. (Foto: Pressefoto)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den prisvinnende israelske teatergruppen Hanut31 kommer i høst til Norge. Gruppen står på scenen under Bergen Fringe Festival den 6. september.

– Dette er en stor mulighet til å utvide og styrke de kulturelle båndene mellom Israel og Norge. Vi er henrykt over å ha blitt valgt ut til å være endel av programmet til Bergen Fringe Festival 2019. Vi tror det er svært viktig å fremme kulturutveksling og samhandling, og vise fram positive sider og fremragende prestasjoner i Israel, da det meste av medieoppmerksomheten kun dreier seg om det politiske aspektet, sier gruppen i en pressemelding.

Tel Aviv-gruppen skal fremføre stykket «Radio Play», en teatralsk adapsjon av et radioskuespill. Slik presenterer Hanut31 teaterstykket: «Radio Play er en udødelig historie om den hemmelige agenten Patrick Kim og hans spennende eventyr. En humoristisk teatralsk opplevelse med objektteater og enestående lydeffekter. Dette er et unikt show med et helt nytt visuelt bilde og et lydspråk som vil inspirere både profesjonelle og andre tilskuere».

Historien om Patrick Kim er basert på en bokserie som ble publisert i Israel fra 1960- til 1980-tallet. Bøkene var i mange år en bestselger i Israel.

Hanut31 står på scenen i Kongesalen på Cornerteateret klokken 18.30 den 6. september. Følg med på Bergen Fringe Festival for oppdaterte tider.

Teatergruppen synes det er stort å kunne styrke og utvide de kulturelle båndene mellom Norge og Israel. (Foto: Presse)


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag