– Vi håper å styrke de kulturelle båndene mellom Norge og Israel

Prisvinnende israelsk teatergrupper skal opptre på festival i Bergen i høst.

Den israelske teatergruppen Hanut31 kommer til Norge og Bergen Fringe Festival i september. (Foto: Pressefoto)

Den prisvinnende israelske teatergruppen Hanut31 kommer i høst til Norge. Gruppen står på scenen under Bergen Fringe Festival den 6. september.

– Dette er en stor mulighet til å utvide og styrke de kulturelle båndene mellom Israel og Norge. Vi er henrykt over å ha blitt valgt ut til å være endel av programmet til Bergen Fringe Festival 2019. Vi tror det er svært viktig å fremme kulturutveksling og samhandling, og vise fram positive sider og fremragende prestasjoner i Israel, da det meste av medieoppmerksomheten kun dreier seg om det politiske aspektet, sier gruppen i en pressemelding.

Tel Aviv-gruppen skal fremføre stykket «Radio Play», en teatralsk adapsjon av et radioskuespill. Slik presenterer Hanut31 teaterstykket: «Radio Play er en udødelig historie om den hemmelige agenten Patrick Kim og hans spennende eventyr. En humoristisk teatralsk opplevelse med objektteater og enestående lydeffekter. Dette er et unikt show med et helt nytt visuelt bilde og et lydspråk som vil inspirere både profesjonelle og andre tilskuere».

Historien om Patrick Kim er basert på en bokserie som ble publisert i Israel fra 1960- til 1980-tallet. Bøkene var i mange år en bestselger i Israel.

Hanut31 står på scenen i Kongesalen på Cornerteateret klokken 18.30 den 6. september. Følg med på Bergen Fringe Festival for oppdaterte tider.

Teatergruppen synes det er stort å kunne styrke og utvide de kulturelle båndene mellom Norge og Israel. (Foto: Presse)
Forrige artikkelHva Norwegian kunne gjort bedre for å få en lønnsom direkterute
Neste artikkelHolocaust-overlever feiret 104 års-dagen i lag med 400 etterkommere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.