Denne superstjernen kommer til Israel

De 20.000 billettene til konserten til Celine Dion ble utsolgt på et blunk. Nå blir det ekstrakonsert. (Foto: Presse)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den fransk-kanadiske divaen Celine Dion kommer til Israel sommeren 2020 for å opptre i Hayarkon-parken i Tel Aviv. I forbindelse med konserten bygges det et utendørs amfiteater med plass til hele 20.000 tilskuere. Billettene til den første konserten 4. august gikk fort. Nå blir det ekstrakonsert 5. august, skriver nettavisen Times of Israel.

Den store amfiteateret som blir bygget i Hayarkon-parken skal etterligne hennes ikoniske forestillinger i den amerikanske byen Las Vegas. Arrangør Shuki Weiss har i lang tid jobbet med å få superstjernen til Israel.

Den tidligere vinneren av Eurovision kommer til Israel i forbindelse med henne verdensturne, «Courage», som starter i mars 2020. Dion vil holde konserter i Europa, Libanon og Kypros før hun kommer til Israel og Tel Aviv.

Billettprisene til konsertene ligger på 1000 kroner og oppover.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag