Denne superstjernen kommer til Israel

Den kanadiske sangstjernen skal ikke bare ha én, men to konserter i Tel Aviv.

De 20.000 billettene til konserten til Celine Dion ble utsolgt på et blunk. Nå blir det ekstrakonsert. (Foto: Presse)

Den fransk-kanadiske divaen Celine Dion kommer til Israel sommeren 2020 for å opptre i Hayarkon-parken i Tel Aviv. I forbindelse med konserten bygges det et utendørs amfiteater med plass til hele 20.000 tilskuere. Billettene til den første konserten 4. august gikk fort. Nå blir det ekstrakonsert 5. august, skriver nettavisen Times of Israel.

Den store amfiteateret som blir bygget i Hayarkon-parken skal etterligne hennes ikoniske forestillinger i den amerikanske byen Las Vegas. Arrangør Shuki Weiss har i lang tid jobbet med å få superstjernen til Israel.

Den tidligere vinneren av Eurovision kommer til Israel i forbindelse med henne verdensturne, «Courage», som starter i mars 2020. Dion vil holde konserter i Europa, Libanon og Kypros før hun kommer til Israel og Tel Aviv.

Billettprisene til konsertene ligger på 1000 kroner og oppover.

Forrige artikkelVarsel til Riksrevisjonen: Regjeringen tildekker hvordan norsk bistand bidrar til å belønne terror
Neste artikkelNye palestinske skolebøker er mye mer ekstreme enn før
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.