Red Hot Chili Peppers til Israel

Det populære amerikanske bandet spiller i Israel for første gang på 8 år.

Bandet Red Hot Chili Peppers kommer til Israel for andre gang. De spiller i Tel Aviv i juni. (Foto: Wikipedia)

Det populære bandet Red Hot Chili Peppers kommer til Israel for første gang siden 2012. Bandet fra California i USA skal være hovedattraksjon på festivalen Funkyard Tel Aviv onsdag 10. juni, skriver Jerusalem Post.

– Vi har alltid hatt en stor kjærlighet for Israel, sa bandet før besøket i 2012.

Hillel Slovak, som ble født i Haifa og bodde i Israel til han var fire år, var med i bandets originalbesetning. Han døde av en overdose i 1988. Da bandet stod på scenen i Tel Aviv i 2012 hyllet de sin tidligere gitarist.

Promotøren av endagsfestivalen Funkyard sier flere artister, DJs og lokale talenter vil opptre på festivalen som arrangeres i Hayarkon-parken.

Andre band og artister som har har meldt sin ankomst til Israel i år er Iron Maiden, Nick Cave, The Pixies, Celine Dion og Lionel Richie. Sistnevnte kommer til Israel for første gang.

De siste årene har norske Aurora, A-Aha og Kygo hatt konserter i Israel.

Her er et klipp fra da Red Hot Chili Peppers var i Israel sist:

Forrige artikkelNGO Monitor ga ros og ris til norsk bistand i møter med norske politikere
Neste artikkelBoikott ble begravd i Arendal
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.