Nå kommer sesong 3 av Fauda

Snart kommer den tredje sesongen av den populære israelske serien.
I sesong 3 av den israelske spenningsserien Fauda er deler av handlingen lagt til Gazastripen. (Foto: Netflix)

Mange har ventet i spenning på den tredje sesongen av den israelske spenningsserien Fauda. Nå er det klart at ventetiden snart er over. Den tredje sesongen blir tilgjengelig på Netflix 16. april, skriver Deadline.

Serien produseres av det israelske TV-nettverket Yes og ble raskt en stor suksess i Israel. Det gjorde at Netflix i 2016 kjøpte opp serien. Siden har den fått stor internasjonal oppmerksomhet. Fauda («kaos» på arabisk) er en politisk thriller-serie som tar utgangspunkt i konflikten mellom Israel og palestinerne. Serien forsøker å skildre begge sider av konflikten.

I de to foregående sesongene har det meste av handlingen blitt lagt til Vestbredden, hvor undercover-agenter har forsøkt å stanse Hamas-terrorister. I sesong tre vil agentene befinne seg dypt inne på Gaza for å «ødelegge Hamas-infrastruktur» og nå «lederen av Hamas’ militære ving».

Her en israelsk trailer til sesong 3 av spenningsserien:

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise