Nå kommer sesong 3 av Fauda

Snart kommer den tredje sesongen av den populære israelske serien.

I sesong 3 av den israelske spenningsserien Fauda er deler av handlingen lagt til Gazastripen. (Foto: Netflix)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Mange har ventet i spenning på den tredje sesongen av den israelske spenningsserien Fauda. Nå er det klart at ventetiden snart er over. Den tredje sesongen blir tilgjengelig på Netflix 16. april, skriver Deadline.

Serien produseres av det israelske TV-nettverket Yes og ble raskt en stor suksess i Israel. Det gjorde at Netflix i 2016 kjøpte opp serien. Siden har den fått stor internasjonal oppmerksomhet. Fauda («kaos» på arabisk) er en politisk thriller-serie som tar utgangspunkt i konflikten mellom Israel og palestinerne. Serien forsøker å skildre begge sider av konflikten.

I de to foregående sesongene har det meste av handlingen blitt lagt til Vestbredden, hvor undercover-agenter har forsøkt å stanse Hamas-terrorister. I sesong tre vil agentene befinne seg dypt inne på Gaza for å «ødelegge Hamas-infrastruktur» og nå «lederen av Hamas’ militære ving».

Her en israelsk trailer til sesong 3 av spenningsserien:

Forrige artikkelSe hvorfor palestinerne ikke kan reise sak mot Israel i Den internasjonale straffedomstolen
Neste artikkelDe siste ni årene er norske avgangselever blitt servert ren myte i skolebok
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.