NRK sender israelsk krimserie

Nå kan du se den israelske krimserien Graven helt gratis.

Nå kan du se den israelske spenningsserien Graven helt gratis på NRK nett-tv. (Foto: PR)

Den israelske spenningsserien Graven [orginaltittel: The Grave] ble torsdag 20. august tilgjengelig på NRK nett-tv. Den er også lett tilgjengelig i NRKs app på Apple TV, Chromecast og lignende former for mediasenterboks.

Slik profilerer NRK den israelske spenningsserien: «Et jordskjelv avdekker en grop med tre skjeletter. Politiet må prøve å løse et mysterium uten noen naturlig forklaring.» Det er åtte episoder av serien og hver episode varer rundt 45 minutter. Serien har fått 12 års aldersgrense av NRK.

Serien er på hebraisk, men naturligvis tekstet til norsk.

For dem som har fulgt med på israelske TV-serier de siste årene vil det være flere kjente ansikter, blant annet Tsahi Halevi, som er kjent fra den populære israelske spenningsserien Fauda. Den er for øvrig tilgjengelig på Netflix.

Har du ikke NRK på Apple TV eller annen mediasenterboks kan serien sees direkte på din mobil, PC eller nettbrett. Den israelske serien er foreløpig ikke satt opp på sendeprogrammet til linær-TV. Klikk her for å se serien hos NRK.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise