«Nyheten vi alle har ventet på!»

Det blir en ny sesong av israelsk spenningsserie.
De som liker den israelske spenningsserien Fauda kan glede seg til mer spenning med med Doron og Hila. (Foto: Netflix)

Her er en gladnyhet til alle som liker den israelske spenningsserien Fauda: Det blir en sesong fire! Nyheten ble varslet på seriens Instagram-side.

«Nyheten vi alle har ventet på! Fauda returnerer til sesong 4! Sees snart», er teksten under et bilde av skuespillerne Lior Raz og Marina Maximilian. I tillegg til å spille karakteren Doron er Raz også en av seriens skapere.

Fauda («kaos» på arabisk) er en politisk thriller-serie som tar utgangspunkt i konflikten mellom Israel og palestinerne. Serien har blitt anerkjent for å skildre begge sider av konflikten.

I sesong en og to foregikk meste av handlingen på Vestbredden, mens handlingen ble flyttet til Gaza i sesong tre. Handlingen i sesong fire er foreløpig ikke kjent. Det er heller ikke kjent når den blir tilgjengelig.

Serien produseres av det israelske TV-nettverket Yes og ble raskt en stor suksess i Israel. Det gjorde at Netflix i 2016 kjøpte opp serien. Siden har den fått stor internasjonal oppmerksomhet. Serien er også populær i Norge.

Også i flere arabiske land er den israelske serien blitt svært populær.

Begge av seriens skapere, journalist Avi Issacharoff i Times of Israel, og nevnte Raz, tjenestegjorde i den israelske enheten serien handler om.

PS: Mens du venter på den nye sesongen av Fauda kan du se den israelske krimserien Graven helt gratis på NRKs nett-TV!

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise