«Nyheten vi alle har ventet på!»

De som liker den israelske spenningsserien Fauda kan glede seg til mer spenning med med Doron og Hila. (Foto: Netflix)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Her er en gladnyhet til alle som liker den israelske spenningsserien Fauda: Det blir en sesong fire! Nyheten ble varslet på seriens Instagram-side.

«Nyheten vi alle har ventet på! Fauda returnerer til sesong 4! Sees snart», er teksten under et bilde av skuespillerne Lior Raz og Marina Maximilian. I tillegg til å spille karakteren Doron er Raz også en av seriens skapere.

Fauda («kaos» på arabisk) er en politisk thriller-serie som tar utgangspunkt i konflikten mellom Israel og palestinerne. Serien har blitt anerkjent for å skildre begge sider av konflikten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I sesong en og to foregikk meste av handlingen på Vestbredden, mens handlingen ble flyttet til Gaza i sesong tre. Handlingen i sesong fire er foreløpig ikke kjent. Det er heller ikke kjent når den blir tilgjengelig.

Serien produseres av det israelske TV-nettverket Yes og ble raskt en stor suksess i Israel. Det gjorde at Netflix i 2016 kjøpte opp serien. Siden har den fått stor internasjonal oppmerksomhet. Serien er også populær i Norge.

Også i flere arabiske land er den israelske serien blitt svært populær.

Begge av seriens skapere, journalist Avi Issacharoff i Times of Israel, og nevnte Raz, tjenestegjorde i den israelske enheten serien handler om.

PS: Mens du venter på den nye sesongen av Fauda kan du se den israelske krimserien Graven helt gratis på NRKs nett-TV!Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag