Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

«Nyheten vi alle har ventet på!»

De som liker den israelske spenningsserien Fauda kan glede seg til mer spenning med med Doron og de andre. (Foto: Netflix)
Det blir en ny sesong av israelsk spenningsserie.

Her er en gladnyhet til alle som liker den israelske spenningsserien Fauda: Det blir en sesong fire! Nyheten ble varslet på seriens Instagram-side.

«Nyheten vi alle har ventet på! Fauda returnerer til sesong 4! Sees snart», er teksten under et bilde av skuespillerne Lior Raz og Marina Maximilian. I tillegg til å spille karakteren Doron er Raz også en av seriens skapere.

Fauda («kaos» på arabisk) er en politisk thriller-serie som tar utgangspunkt i konflikten mellom Israel og palestinerne. Serien har blitt anerkjent for å skildre begge sider av konflikten.

I sesong en og to foregikk meste av handlingen på Vestbredden, mens handlingen ble flyttet til Gaza i sesong tre. Handlingen i sesong fire er foreløpig ikke kjent. Det er heller ikke kjent når den blir tilgjengelig.

Serien produseres av det israelske TV-nettverket Yes og ble raskt en stor suksess i Israel. Det gjorde at Netflix i 2016 kjøpte opp serien. Siden har den fått stor internasjonal oppmerksomhet. Serien er også populær i Norge.

Også i flere arabiske land er den israelske serien blitt svært populær.

Begge av seriens skapere, journalist Avi Issacharoff i Times of Israel, og nevnte Raz, tjenestegjorde i den israelske enheten serien handler om.

PS: Mens du venter på den nye sesongen av Fauda kan du se den israelske krimserien Graven helt gratis på NRKs nett-TV!

https://www.instagram.com/p/CFHmATeFIZC/

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart