Er verdens tredje best betalte skuespillerinne

Gal Gadot har all grunn til å smile. Det siste året har vært svært innbringende for skuespilleren. (Foto: Gage Skidmore/Flickr)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den israelske skuespilleren Gal Gadot er rangert som den tredje best betalte skuespillerinnen i verden i 2020, ifølge magasinet Forbes.

Gadot har tjent nesten 300 millioner kroner det siste året, inkludert over 180 millioner kroner fra hennes nye Netflix-prosjekt, en thriller-komedie med navnet «Red Notice», som kommer på strømmetjenesten i 2021.

Filmen, som handler om jakten på verdens mest ettersøkte kunsttyv, er den dyreste spillefilmen Netflix noen gang har produsert. I tillegg til Gadot spiller også Ryan Reynolds og Dwayne «The Rock» Johnson i filmen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Resten av israelerens inntekt kom fra filmen«Wonder Women 1984», som opprinnelig skulle lanseres 5. juni, men som ble utsatt til 25. desember som følge av koronapandemien. Det var for øvrig i den første «Wonder Women»-filmen at Gadot hadde sitt store internasjonale gjennombrudd i 2017.

Hvis du lurer på hvilken kvinnelig skuespiller som tjente mest i 2020, så var det Sofia Vergara og Angelina Jolie med henholdsvis 400 og 325 millioner kroner. Lønnen er beregnet fra juni 2019 til juni 2020.

Her er for øvrig en trailer til den utsatte filmen «Wonder Women 1984»:



Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag