Humor-show og visesang på MIFFs landsmøte i Stavanger

Torolf Nordbø som seg selv og figuren
Torolf Nordbø som seg selv og figuren "Han Innante".

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Helgen 6. – 8. november skal MIFF endelig arrangere Israelkonferansen 2020, etter at den planlagte konferansen i mai måtte utsettes på grunn av koronarestriksjonene.

Som vanlig har vi en festmiddag med underholdning lørdag kveld. I år skal henter vi inn lokale krefter og kan by på humor-show og visesang med Han Innante/Torolf Nordbø, Rockvald/Farbror Luddvald/Geir Normark.

Han Innante/Torolf Nordbø er blant annet kjent fra NRK-programmer som Beat for Beat, Sanger om Norge og Norske talenter. I tillegg har han hatt egne revyturnéer i Sør-Norge (100 000 solgte billetter), nærmere 1000 show på utesteder, firmajobber og messer over hele Sør-Norge. Han er også forfatter/medforfatter av 5 humorbøker. Suksess med revyen m/ Per Inge Torkelsen 2010-2016. Turne m/”Tre Visne menn og ei solstråle” m/John Skien, Rita Fotland, Torolf Nordbø og Han Innante.
Spilt revy på ”Latter” i Oslo m/bl.a. Rune Andersen og John Niklas Rønning.
Turnerer for tiden med revy/konserten; ”Røtter og Latter” sammen med Steinar Albrigtsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Som soloartist har Geir Normark nylig gitt ut albumet “The Ancient Pathways”.

Fra egen beskrivelse:

Han Innante, t.v. Syng, spelar gitar og munnspel. Han kjører på med eit nytt humorshow med folkeleg verbal humor, parodiar og songar som passar for folk i alle aldrar og frå heile landet.

Farbror Luddvald (t.h.)spelar på bjellekrans og opptrer med folkelore frå dei indre fjordane. Han spelar el.git. og andre instrument og musikalske oppfinningar.

Rockvald Han trakterer blues-sologitar og bluesmunnspel.

Du kan enkelt melde deg på Israelkonferansen ved å trykke her.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag