Shtisel endelig tilbake etter fire år

Nå kommer den tredje sesongen av den populære serien.
Shira Hass, Doval'e Glickman og Michael Aloni er alle med videre i den tredje sesongen av Shtisel. (Foto: Pressefoto)

Den populære israelske TV-serien Shtisel, som handler om en ultraortodoks familie i Jerusalem, hadde nylig premiere av sesong tre på den israelske TV-kanalen Yes. Snart blir den også tilgjengelig på Netflix, skriver Times of Israel.

Serieskaperne har ikke en nøyaktig dato for når sesong tre blir tilgjengelig for internasjonale seere på Netflix, men sier «den kommer snart». Sesong 1 og 2 av den populære serien ligger fortsatt tilgjengelig på Netflix.

Den nye sesongen fortsetter fire år etter at handlingen i sesong to ble avsluttet. Flere av skuespillerne i serien har siden Shtisel først ble publisert i 2013 fått betydelig større karrierer, som Emmy-nominerte Shira Hass. Likevel ønsket alle skuespillerne å returnere til en ny sesong, til tross for at budsjettet og lønningene er lavere enn de kunne fått i andre prosjekter.

Produsent Dikla Barkai sier hun hadde tro på at serien skulle bli populær i Israel, men hun hadde aldri sett for seg den store oppmerksomheten serien også har fått internasjonalt. Her er en trailer til sesong tre:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise