Shtisel endelig tilbake etter fire år

Nå er premieredatoen for sesong 3 på Netflix klar.
Shira Hass, Doval'e Glickman og Michael Aloni er alle med videre i den tredje sesongen av Shtisel. (Foto: Pressefoto)

Den populære israelske TV-serien Shtisel, som handler om en ultraortodoks familie i Jerusalem, i desember 2020 premiere av sesong tre på den israelske TV-kanalen Yes, skriver Times of Israel.

Nå er det klart at sesong tre blir tilgjengelig for norske og internasjonale seere den 25. mars. Det melder Netflix. Sesong 1 og 2 av den populære serien er også tilgjengelig på Netflix.

Den nye sesongen fortsetter fire år etter at handlingen i sesong to ble avsluttet. Flere av skuespillerne i serien har siden Shtisel først ble publisert i 2013 fått betydelig større karrierer, som Emmy-nominerte Shira Hass. Likevel ønsket alle skuespillerne å returnere til en ny sesong, til tross for at budsjettet og lønningene er lavere enn de kunne fått i andre prosjekter.

Produsent Dikla Barkai sier hun hadde tro på at serien skulle bli populær i Israel, men hun hadde aldri sett for seg den store oppmerksomheten serien også har fått internasjonalt. Her er en trailer til sesong tre:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise