Tarantino hyller livet i Israel – tross rakettangrep

Stjerneregissørens aller siste spillefilm kan bli spilt inn i Israel.
Quentin Tarantino på åpningen av Jerusalem filmfestival i 2016. Nå er han bosatt i Israel. (Foto: Hadas Parush/Flash90)

I et intervju med talkshowverten Bill Maher hyller den kjente amerikanske filmregissøren Quentin Tarantino sitt nye liv i Israel. Tarantino flyttet opprinnelig til Tel Aviv for tre måneder, men endte opp med å bli boende der fast på grunn av koronaviruset. Filmregissøren flyttet dit med sin kone, den israelske sangeren og modellen Daniella Pick, som han har barn med.

I intervjuet med Bill Maher beskriver Tarantino sitt liv i Tel Aviv nesten som å leve i Los Angeles. Han sier begge byene har «fantastiske restauranter, kule barer og kule klubber», selv om Tel Aviv er langt mindre i størrelse.

En ting som derimot skiller Tel Aviv fra Los Angeles er trusselen fra rakettangrep. Den kjente filmskaperen forteller at han var i Tel Aviv i mai, da byen ble utsatt for en rekke rakettangrep fra terrorister på Gazastripen.

– Vi hørte sirenen som varslet oss om at Hamas-raketter var på vei. Da tok jeg vår femten måneder gamle sønn og min kone og vi gikk ned i et bomberom. Vi var heldige som hadde det, ikke alle har det, sier Tarantino.

– Mens vi satt der inne hørte vi hvordan det smalt på utsiden, la han til.

Filmskaperen, kjent for filmklassikere som Pulp Fiction, Inglourious Basterds og The Hateful Eight, har laget til sammen ni forskjellige filmer. Han har flere ganger uttalt at hans tiende film vil bli hans siste. I intervjuet med Maher hinter han til at deler av hans aller siste film kan bli spilt inn i Israel.

– Hvis du lager en film i Jerusalem er det ikke et sted du ikke kan rette kameraet hvor du ikke fanger opp noe fantastisk, sier han engasjert.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise