Ny israelsk spenningsserie på Netflix

Skaperne av Fauda er ute med en ny serie på strømmetjenesten.
Serieskaper Lior Raz spiller hovedrollen i serien «Hit and Run», slik han også gjør i Fauda. (Foto: Netflix)

Avi Issacharoff og Lior Raz, skaperne av den suksessfulle israelske serien Fauda, er nå ute med en ny spenningsserie på strømmetjenesten Netflix. Den nye serien «Hit and Run» er et samarbeidsprosjekt mellom israelske og amerikanske serieskapere og handlingen svinger mellom Tel Aviv og New York.

Uten å avsløre for mye av handlingen i serien blir en påkjørsel i Tel Aviv starten på avsløringen av en rekke hemmeligheter og intriger.

Serieskaper Raz spiller hovedrollen i serien, slik han også gjør i Fauda. I tillegg er det en rekke andre kjente israelske skuespillere med, som Lior Ashkenazi og Moran Rosenblatt. Serien har hatt et budsjett på over 500 millioner kroner, som gjør det til den desidert dyreste TV-produksjonen noensinne fra Israel.

Seriens første sesong (ja, det blir nok flere) består av ni episoder. Alle de ni episodene ble tilgjengelig på strømmetjenesten Netflix 6. august.

De siste årene har israelske TV-serier vunnet en rekke priser og fått internasjonal oppmerksomhet. Det har gjort at flere strømmetjenester og produksjonsselskaper har rettet sine øyner mot Israel. I Norge førte det til TV2s storsatsing «Bortført», som var et samarbeid mellom TV2, Netflix og den israelske kringkasteren HOT.

Her er en trailer til den nye israelske serien «Hit and Run»:

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise