Her starter innspillingen av sesong fire av Fauda

Denne gangen må den israelske antiterrorenheten blant annet bryne seg på Hizbollah.
Serieskaper og skuespiller Lior Raz på settet ved innspillingen av sesong fire av Fauda. (Foto: Yes Studios)

De som liker den israelske spenningsserien Fauda kan glede seg over at innspillingen av den fjerde sesongen nå er i gang. Sesongen vil inneholde ti episoder og spilles inn i både Israel og Ukraina, men om noe av handlingen også er lagt til Ukraina vet man foreløpig ikke, skriver Jerusalem Post.

Det vi derimot vet er at antiterrorenheten som serien handler om vil møte utfordringer på to fronter samtidig, fra Hizbollah-terrorister fra Libanon til militante palestinere på Vestbredden. Sesong tre, hvor deler av handlingen foregikk på Gazastripen, endte med at en av seriens hovedkarakterer døde.

Lior Raz, som lager serien sammen med Avi Issacharoff, vil returnere til hovedrollen som Doron, etter å ha spilt i Netflix-serien «Hit & Run».

Fauda, som betyr «kaos» på arabisk, ble lansert på Netflix i 2016 og har siden blitt en av Israels mest kjente og populære serier internasjonalt. Serien har også blitt den mest sette TV-serien i den arabiske verden.

Det er ventet at sesong fire vil være tilgjengelig på Netflix sommeren 2022.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise