Hamas ber Justin Bieber om å avlyse konserten i Israel

Den palestinske terrorgruppen liker ikke at Justin Bieber skal opptre i Israel.
Justin Bieber skal nok en gang opptre i Israel. Han kommer til Tel Aviv i oktober 2022. (Foto: Wikipedia)

Den palestinske terrorgruppen Hamas oppfordrer Justin Bieber til å avlyse sin planlagte konsert i Tel Aviv 13. oktober 2022, skriver Jerusalem Post.

Oppfordringen kommer dager etter at den canadiske artisten kunngjorde at han skal opptre i Hayarkon Park i forbindelse med sin neste verdensturne.

Forrige gang Bieber var i Israel var i 2017, da han opptrådte på samme sted. Den gangen var det rundt 50.000 mennesker til stede på konserten. Første gang Bieber hadde konsert i Israel var i 2011.

Fredag kunngjorde Storbritannia at de vil erklære alle deler av Hamas som en terrororganisasjon. To dager senere skjøt en palestiner som var medlem av Hamas fem israelere i Jerusalem. Et av skuddofrene døde i angrepet.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise