Israel gjengjelder Hizbollah-angrepet

Israelske kampfly avfyrte minst to luft-til-bakke raketter mot en syrisk radarinstallasjon øst i Libanon søndag. Angrepet kom som svar påHizbollah-angrepet fredag natt, som skadet en israelsk soldat på grensen mellom Israel og Libanon. Israel holder Syria ansvarlig for all terroraktiviteten Hizbollah driver fra Sør-Libanon. Over 25.000 syriske soldater okkuperer Libanon.

Israelske kampfly avfyrte minst to luft-til-bakke raketter mot en syrisk radarinstallasjon øst i Libanon søndag. Angrepet kom som svar påHizbollah-angrepet fredag natt, som skadet en israelsk soldat på grensen mellom Israel og Libanon.
Israel holder Syria ansvarlig for all terroraktiviteten Hizbollah driver fra Sør-Libanon. Over 25.000 syriske soldater okkuperer Libanon.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelFørste kvinnelige jagerpilot
Neste artikkelMøtte Arafat i Lisboa
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise