Kraftig eksplosjon i Libanons hovedstad

Det meldes om svært mange skadde etter en eksplosjon i Beirut.

En enorm eksplosjon forårsaket store skader i Libanons hovedstad Beirut tirsdag 4. august. (Foto: Skjermdump)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En svært kraftig eksplosjon rammet Libanons hovedstad Beirut tirsdag kveld. Videoer i sosiale medier viser en enorm eksplosjon som har forårsaket store skader. Det er ikke kommet info om antall skadde og drepte, men ifølge landets helseminister skal det dreie seg om et høyt antall.

Ifølge libanesiske myndigheter skal det dreie seg om eksplosjon i et lager som inneholdt fyrverkeri ved byens havneområde, men dette er ikke bekreftet. Det er også en kornsilo like ved fyrverkeri-lageret.

Israel avviser at de har noe med eksplosjonen å gjøre.

Her er en video av den massive eksplosjonen:

Forrige artikkelTror regjeringen går mot «skilsmisse»
Neste artikkelIsrael tilbyr Libanon humanitær hjelp
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.