Kraftig eksplosjon i Libanons hovedstad

Det meldes om svært mange skadde etter en eksplosjon i Beirut.
En enorm eksplosjon forårsaket store skader i Libanons hovedstad Beirut tirsdag 4. august. (Foto: Skjermdump)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

En svært kraftig eksplosjon rammet Libanons hovedstad Beirut tirsdag kveld. Videoer i sosiale medier viser en enorm eksplosjon som har forårsaket store skader. Det er ikke kommet info om antall skadde og drepte, men ifølge landets helseminister skal det dreie seg om et høyt antall.

Ifølge libanesiske myndigheter skal det dreie seg om eksplosjon i et lager som inneholdt fyrverkeri ved byens havneområde, men dette er ikke bekreftet. Det er også en kornsilo like ved fyrverkeri-lageret.

Israel avviser at de har noe med eksplosjonen å gjøre.

Her er en video av den massive eksplosjonen:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise