I løpet av det siste året har mat og drikke blitt 336 prosent dyrere i Libanon

Libanesisk mat. (Illustrasjonsfoto: Masayuki Kawagishi, flickr)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Libanesisk inflasjon fortsetter. Fra juni til juli ble mat og drikke uten alkohol 24 prosent dyrere. Det siste året har prisøkningen vært 336 prosent, ifølge tall som Chloe Cornish, Midtøsten-korrespondent for Financial Times, gjengir fra statistisk sentralbyrå i landet. Enda større har prisøkningen vært for klær og sko (409 prosent), alkohol og tobakk (487 prosent), møbler, husholdningsutstyr og vedlikehold på bolig (517 prosent) og restauranter og hoteller (473 prosent).

FN anslår at 55 prosent av befolkningen i Libanon lever i fattigdom.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag