I løpet av det siste året har mat og drikke blitt 336 prosent dyrere i Libanon

Den økonomiske situasjonen er desperat i Israels naboland i nord.
Libanesisk mat. (Illustrasjonsfoto: Masayuki Kawagishi, flickr)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Libanesisk inflasjon fortsetter. Fra juni til juli ble mat og drikke uten alkohol 24 prosent dyrere. Det siste året har prisøkningen vært 336 prosent, ifølge tall som Chloe Cornish, Midtøsten-korrespondent for Financial Times, gjengir fra statistisk sentralbyrå i landet. Enda større har prisøkningen vært for klær og sko (409 prosent), alkohol og tobakk (487 prosent), møbler, husholdningsutstyr og vedlikehold på bolig (517 prosent) og restauranter og hoteller (473 prosent).

FN anslår at 55 prosent av befolkningen i Libanon lever i fattigdom.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHistorisk flygning mellom Israel og Emiratene
Neste artikkelIsraeler knivdrept av palestiner
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise