MIFF-landsmøtet i Bergen 2005

1.-3. juli 2005 hadde Med Israel for fred landsmøte på Montana vandrerhjem i Bergen.

Over 60 MIFF-medlemmer fra hele landet deltok da landsmøtet ble avholdt i Bergen første helgen i juli. På Montana vandrerhjem fikk Israel-vennene god utsikt over Bergen by og bedre oversikt over Israels historie og aktuelle utfordringer tilknyttet Midtøsten-konflikten.

Israels avtroppende ambassadør i Oslo, Liora Herzl, avsluttet landsmøtet med å rette en varm takk til alle MIFF-medlemmer.

– Vi hadde ikke kunnet klare jobben vår uten dere Israel-venner, sa Herzl, som har vært israelske myndigheters fremste representant i Norge i fire år.
Lørdag 2. juli ble det avholdt generalforsamling. Årsberetninger for hovedstyret, Porten til Midtøsten og lokalforeningene ble gjennomgått, regnskapet godkjent og nytt styre valgt. Kontingentprisene for år 2006 forblir uendret.

Deltakerne på landsmøtet fikk foruten foredragene, oppleve sang av Michaela Spandow, video fra Negev og annen underholdning. Det ble også tid til guidet tur i Bergen sentrum og gondolbane til topps på Ulrikken.

MIFF-landsmøtet for 2006 blir i Arendal. Tidspunkt vil bli opplyst senere.

Det ble arrangert tur i Bergen sentrum med profesjonell guide.

Etter generalforsamlingen 2. juli 2005, består styret i MIFF Norge av følgende medlemmer:

Leder:
Gabriel Edland (Kristiansand)

Nestleder:
Gunnar Gravdahl (Oslo)

Sekretær:
M. J. (Bergen)

Styremedlemmer:
Morten Rasmussen (Bergen)
Håkon Rudnick (Arendal)
Jan Benjamin Rødner (Oslo)
Gurly Gundersen (Arendal)
Johann Bjerke (Oslo)

Varamedlemmer:
Frode Jacobsen (Bergen)
Marit Eie (Trondheim)

 

Forrige artikkelGrensepolitimann svever i livsfare
Neste artikkel20 prosent av bosetterne klare til å flytte
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.