MIFF-landsmøtet i Bergen 2005

1.-3. juli 2005 hadde Med Israel for fred landsmøte på Montana vandrerhjem i Bergen.

Over 60 MIFF-medlemmer fra hele landet deltok da landsmøtet ble avholdt i Bergen første helgen i juli. På Montana vandrerhjem fikk Israel-vennene god utsikt over Bergen by og bedre oversikt over Israels historie og aktuelle utfordringer tilknyttet Midtøsten-konflikten.

Israels avtroppende ambassadør i Oslo, Liora Herzl, avsluttet landsmøtet med å rette en varm takk til alle MIFF-medlemmer.

– Vi hadde ikke kunnet klare jobben vår uten dere Israel-venner, sa Herzl, som har vært israelske myndigheters fremste representant i Norge i fire år.
Lørdag 2. juli ble det avholdt generalforsamling. Årsberetninger for hovedstyret, Porten til Midtøsten og lokalforeningene ble gjennomgått, regnskapet godkjent og nytt styre valgt. Kontingentprisene for år 2006 forblir uendret.

Deltakerne på landsmøtet fikk foruten foredragene, oppleve sang av Michaela Spandow, video fra Negev og annen underholdning. Det ble også tid til guidet tur i Bergen sentrum og gondolbane til topps på Ulrikken.

MIFF-landsmøtet for 2006 blir i Arendal. Tidspunkt vil bli opplyst senere.

Det ble arrangert tur i Bergen sentrum med profesjonell guide.

Etter generalforsamlingen 2. juli 2005, består styret i MIFF Norge av følgende medlemmer:

Leder:
Gabriel Edland (Kristiansand)

Nestleder:
Gunnar Gravdahl (Oslo)

Sekretær:
M. J. (Bergen)

Styremedlemmer:
Morten Rasmussen (Bergen)
Håkon Rudnick (Arendal)
Jan Benjamin Rødner (Oslo)
Gurly Gundersen (Arendal)
Johann Bjerke (Oslo)

Varamedlemmer:
Frode Jacobsen (Bergen)
Marit Eie (Trondheim)

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelGrensepolitimann svever i livsfare
Neste artikkel20 prosent av bosetterne klare til å flytte
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise