MIFF-landsmøtet i Arendal 2006

Fredag 30. juni til søndag 2. juli 2006 hadde Med Israel for fred landsmøte på Thon hotell i Arendal.

Rundt 50 MIFF-medlemmer fra hele landet deltok da landsmøtet ble avholdt i Arendal første helgen i juli.

Den israelske professoren Raphael Israeli holdt foredrag om araberne i Israel fredag kveld. Lørdag ettermiddag holdt han også et innlegg om fundamentalistisk islam og Midtøsten-konflikten. [Sammendrag av foredragene vil forhåpentligvis bli publisert på Porten til Midtøsten i løpet av sommeren.]

Foruten generalforsamling, fikk delegatene oppleve båttur i Arendals skjærgård og lysbildefremvisning av skuespilleren Geir Børresen lørdag.

Søndag fortalte nestlederen i Samfundet Sverige-Israel, Lotta Jansson, om arbeid for Israels sak i Sverige. Tradisjonen tro ble landsmøtet avsluttet med en hilsen av Israels ambassadør i Norge. Miryam Shomrat har vært i Norge i mindre enn ett år, men har allerede lært seg språket og holdt tale på norsk.

MIFF-landsmøtet for 2007 blir på Høg-Jæren, og arrangeres av MIFF Stavanger. Tidspunktet vil som vanlig bli i månedsskiftet juni/ juli.

På generalforsamlingen ble følgende hovedstyre i MIFF Norge valgt:

Leder: Gabriel Edland (Kristiansand)

Nestleder: Gurly Gundersen (Arendal)

Sekretær: M. Jensen (Bergen)

Styremedlemmer:
Jan Benjamin Rødner (Oslo)
Morten Rasmussen (Bergen)
Frode Jacobsen (Bergen)
Knut Marius Gaarder (Oslo)
Reidun Bugge (Moss)

Varamedlemmer:
Anita Mendelssohn Ytrehus (Trondheim)
Kenneth O. Bakken (Oslo)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIAF bombet en rekke mål på Gaza-stripen
Neste artikkelBosetterne og andre israelere
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise