MIFF-landsmøtet på Høg-Jæren 2007

Med Israel for fred kunne feire en medlemsvekst på 19 prosent under sitt landsmøte på Høg-Jæren i månedsskiftet juni/ juli 2007.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

– Jeg vil oppmuntre dere til å få flere med i MIFF, sa Israels ambassadør Miryam Shomrat under sin hilsen til landsmøtet.

– Det er veldig viktig, la hun til.

Den største profilen på landsmøtet var den israelske historikeren Benny Morris. Videosnutter av hans foredrag om Al-Aqsa intifadaen vil bli tilgjengelig på litt lenger sikt.

Lektor Olav Vidar Landsverk holdt et foredrag om tidligere statsminister Kåre Willoch og hans uttalelser om Midtøsten-konflikten.

Medlemsvekst
Fra landsmøtet i 2006 har MIFF hatt en nettovekst på 260 medlemmer.

En samlet generalforsamling valgte følgende hovedstyre for MIFF Norge:
Leder: Gabriel Edland (Kristiansand)

Nestleder: Gurly Gundersen (Arendal) – ikke på valg

Sekretær: M. A. J. (Bergen)

Styremedlemmer:
Morten Rasmussen (Bergen)
Kenneth O. Bakken (Oslo)
Jan Benjamin Rødner (Oslo) – ikke på valg
Frode Jacobsen (Bergen) – ikke på valg
Knut Marius Gaarder (representant for MIFF Oslo)

Varamedlemmer:
Anita Mendelssohn Ytrehus (Trondheim)
Reidun Bugge (Moss)

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelFNs hån av “menneskerettighetene”
Neste artikkelOlmerts nye kabal er klar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise