Import-tall på NRK Dagsnytt

Onsdag morgen sender NRK Dagsnytt en reportasje om den rekordhøye Israel-importen.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Onsdag morgen sender NRK Dagsnytt en reportasje om den rekordhøye Israel-importen.

– Oppfordringene om boikott ser ut til å prelle av på nordmenn, kommenterer journalist Marion Solheim i innslaget.

MIFF og alle Israel-venner gleder seg over import-tallene. Vi mener det er umoralsk å velge ut én eneste stat i verden som man vil boikotte – den jødiske staten Israel, særlig når det er mange andre stater som har gjort seg langt mer fortjent til å bli boikottet.

Representanten for Boikott Israel sier at “Israel er den staten i verden som bryter flest FN-resolusjoner”. Det kan være riktig, men når FN vedtar langt flere resolusjoner mot Israel enn mot noen andre, er det ikke fordi Israel er verre enn andre land. Mange land i verden har gjort og gjør ting som bevislig medfører mange ganger (noen ganger hundrevis av ganger) så mange døde og skadde, for eksempel, uten at det medfører noen særlig reaksjon fra FN.

FNs nye menneskerettighetsråd er et nytt og grovt eksempel på denne uretten. I løpet av det første året rådet har eksistert har det vedtatt 11 resolusjoner mot den eneste jødiske staten i verden. Summen av resolusjoner mot alle andre land i verden er null.

Så de mange anti-israelske resolusjonene forteller mest om FN: Israel blir helt annerledes behandlet enn alle andre land. Det setter FN i et meget dårlig lys og svekker FNs troverdighet.

NB! Innslaget om import-tallene i NRK Dagsnytt kan høres i opptak. Velg for eksempel 06.30 eller 07.30 nyhetene 18. juli. Spol frem til omkring halvveis i nyhetssendingen.

Kjøp israelske varer!
Boikott av Israel i Norge
Boikott av Israel er dumt og umoralsk

 


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelTo IDF-soldater skadet, minst 7 militante palestinere drept
Neste artikkelGaza er en kokende gryte
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise