Over 200 kommentarer på MIFFs artikkel i Dagbladet

MIFFs svar på Dagbladets kritikk har engasjert mange nettdebattanter. Mange sier seg enig i at Israel blir urettferdig behandlet av norske medier.

Faksmile fra Dagbladet onsdag 5. mars 2014.
Faksmile fra Dagbladet onsdag 5. mars 2014.
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

I slutten av februar kom Amnesty International med en rapport hvor israelske soldater ble fremstilt som å være ekstra skyteglade. 27. februar påpekte MIFF flere uheldige sider ved rapporten og med måten den ble omtalt av norske medier.

MIFFs artikkel falt ikke i smak hos Dagbladets kommentator Jan-Erik Smilden. Mandag 3. mars rykket han ut med artikkelen “Du skal ikke slå i hjel” på side 3 i Dagbladet, hvor han blant annet etterlyste dokumentasjon fra MIFF.

Samme dag publiserte MIFF dokumentasjonen på vår nettside i artikkelen Når Dagbladet bruker Moseloven. Onsdag 5. mars trykket Dagbladet samme artikkel i avisen.

Dagbladets nettversjon av MIFFs artikkel har engasjert mange nettdebattanter. Når denne artikkelen skrives har det foreløpig kommet 209 kommentaterer.

Les artikkelen og alle kommentarene hos Dagbladet ved å trykke her.

Forrige artikkelConrad Myrland holder foredrag på seminar i Helgerud menighet
Neste artikkelIsraelsk pille i Kapital
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -