Se MIFF på TV2 og NRK

Bengt-Ove Nordgård (bildet), nestleder i hovedstyret, kritiserte i i kveld Den norske kirkes naivitet overfor Hamas på NRK Dagsrevyen. Her kan du også se Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, i debatt om mediedekningen med Norsk Journalistlag.
Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre, på NRK Dagsrevyen 19. juli 2014. (Skjermdump fra NRK)
Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre, på NRK Dagsrevyen 19. juli 2014. (Skjermdump fra NRK)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

NRK Dagsrevyen meldte lørdag 19. juli om demonstrasjonen til støtte for Hamas-agendaen som Stavanger bispedømme var med å arrangere i Stavanger.

– Kirken har gått i den fellen at de er både naive og politisk korrekte, sa MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård i en kommentar på Dagsrevyen. Han påpekte også at den islamske verden har hat, ikke bare mot Israel, men mot jøder.

– MIFF synes også det er tragisk når sivile palestinske liv går tapt, men dette er ene og alene Hamas sin skyld. Det er Hamas som avfyrer raketter mot sivile israelere, fra sivile områder, sa Nordgård.

Lørdag morgen deltok Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, i en direktesendt debatt på TV2 Nyhetskanalen. Debatten ble sendt i reprise flere ganger gjennom dagen. Se mobilopptak av debatten nederst i artikkelen.

Lørdag deltok Myrland også i NRK Ukeslutt. Klikk her for å høre debatten mot NRKs nyhetsdirektør Per Arne Kalbakk. Begge disse debattene handlet om norske mediers dekning av Israel og konflikten.

 

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise