Se MIFF på TV2 og NRK

Bengt-Ove Nordgård (bildet), nestleder i hovedstyret, kritiserte i i kveld Den norske kirkes naivitet overfor Hamas på NRK Dagsrevyen. Her kan du også se Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, i debatt om mediedekningen med Norsk Journalistlag.
Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre, på NRK Dagsrevyen 19. juli 2014. (Skjermdump fra NRK)
Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre, på NRK Dagsrevyen 19. juli 2014. (Skjermdump fra NRK)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

NRK Dagsrevyen meldte lørdag 19. juli om demonstrasjonen til støtte for Hamas-agendaen som Stavanger bispedømme var med å arrangere i Stavanger.

– Kirken har gått i den fellen at de er både naive og politisk korrekte, sa MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård i en kommentar på Dagsrevyen. Han påpekte også at den islamske verden har hat, ikke bare mot Israel, men mot jøder.

– MIFF synes også det er tragisk når sivile palestinske liv går tapt, men dette er ene og alene Hamas sin skyld. Det er Hamas som avfyrer raketter mot sivile israelere, fra sivile områder, sa Nordgård.

Lørdag morgen deltok Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, i en direktesendt debatt på TV2 Nyhetskanalen. Debatten ble sendt i reprise flere ganger gjennom dagen. Se mobilopptak av debatten nederst i artikkelen.

Lørdag deltok Myrland også i NRK Ukeslutt. Klikk her for å høre debatten mot NRKs nyhetsdirektør Per Arne Kalbakk. Begge disse debattene handlet om norske mediers dekning av Israel og konflikten.

 

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise