Se MIFF på TV2 og NRK

Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre, på NRK Dagsrevyen 19. juli 2014. (Skjermdump fra NRK)
Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre, på NRK Dagsrevyen 19. juli 2014. (Skjermdump fra NRK)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

NRK Dagsrevyen meldte lørdag 19. juli om demonstrasjonen til støtte for Hamas-agendaen som Stavanger bispedømme var med å arrangere i Stavanger.

– Kirken har gått i den fellen at de er både naive og politisk korrekte, sa MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård i en kommentar på Dagsrevyen. Han påpekte også at den islamske verden har hat, ikke bare mot Israel, men mot jøder.

– MIFF synes også det er tragisk når sivile palestinske liv går tapt, men dette er ene og alene Hamas sin skyld. Det er Hamas som avfyrer raketter mot sivile israelere, fra sivile områder, sa Nordgård.

Lørdag morgen deltok Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, i en direktesendt debatt på TV2 Nyhetskanalen. Debatten ble sendt i reprise flere ganger gjennom dagen. Se mobilopptak av debatten nederst i artikkelen.

Lørdag deltok Myrland også i NRK Ukeslutt. Klikk her for å høre debatten mot NRKs nyhetsdirektør Per Arne Kalbakk. Begge disse debattene handlet om norske mediers dekning av Israel og konflikten.

 

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag