De norske medienes nøkkelhull

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), forklarer hva som blir resultatet av norske mediers perverse overdekning av konflikter hvor Israel er involvert.

Omkring 90 prosent av medienes dekning handler om de fem millioner som bor i Norge. Omlag 10 prosent handler om de syv milliarder som bor utenfor Norge.
Omkring 90 prosent av medienes dekning handler om de fem millioner som bor i Norge. Omlag 10 prosent handler om de syv milliarder som bor utenfor Norge.

Se hele videoen under. Les mer i artikkelen Fullstendig ulik oppmerksomhet på norsk og israelsk krigføring skaper jødehat.

 

 

Forrige artikkelNår Apollon skaper formørkelse
Neste artikkelHør debatt mellom MIFF og Palestinakomiteen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.