Opphold i Israel reddet helsen

Jan Åge Braaten (43) ble bra fra psoriasis i Dødehavet.

Skjermdump fra nettsiden til Se og Hør.
Skjermdump fra nettsiden til Se og Hør.

Jan Åge Braaten har slitt med psoriasis i over 20 år. I fjor ble han ble langtidssykemeldt etter et voldsomt utbrudd av psoriasisleddgikt.

Etter opphold på Dødehavsklinikken til Dødehavsstiftelsen har han vært tilbake i full jobb siden februar, skriver Se og Hør.

– Da jeg ble sykmeldt, hadde jeg så store smerter at jeg knapt kunne gå med krykker. Nå sykler jeg nesten 10 kilometer hver vei for å komme på jobb, sier firebarnsfaren fornøyd.

Det er på høy tid at helse- og omsorgsminister Bent Høie gir statlig støtte til behandlingstilbudet på Dødehavsklinikken. Hundretusen nordmenn med psoriasis kan nyte godt av det!

Forrige artikkelIsrael importerer store mengder olje fra Kurdistan
Neste artikkelHjelp MIFF ut med Israels beste argumenter til Vestfold og Østfold
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.