NRK1 (TV) sender program fra Israel onsdag 20. januar

I dokumentarserien «99 % Norsk» på TV-kanalen NRK1 denne uken går turen til Israel.

Michael og Carina besøker Israel (Skjermdump fra NRK)
Michael og Carina besøker Israel (Skjermdump fra NRK)

Slik beskriver NRK programmet på deres nettside:

«Michael (24) og Carina (21) er bestevenner og kolleger. Han har ikke fortalt Carina at han er jøde og har skjult sin bakgrunn i mange år. Bli med Michael og Carina på en uforglemmelig reise til Israel.»

Programmet starter kl. 22:35.

Klikk her for å se det på nett.

 

Forrige artikkel15 år gammel palestiner arrestert for terrordrap
Neste artikkelDe lille barn i Betlehem
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.