“Vi gjør ikke Israel her i diktaturreiser”

Skjermdump fra Stavanger Aftenblad.
Skjermdump fra Stavanger Aftenblad.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Arnt Olav Klippenberg er journalist i Stavanger Aftenblad. I 2007 tok han et oppgjør med det norske “klyngespillet” når det gjelder staten Israel.

23. januar 2016 ga han et nytt spark til det politisk korrekte Norge som er mye mer opptatt av å kritisere, fordømme, presse og boikotte Israel enn Israels arabiske naboland.

God diktatur, heter artikkelen i Klippenbergs faste spalte. Thailand, Hviterussland, Kina og Cuba blir omtalt. Det gjør også Israel og noen arabiske land.

“Vårt neste reisemål er Egypt. For noen år siden måtte vi innstille alle reiser til landet, det hadde nemlig blitt et demokrati. Nå er heldigvis de folkevalgte borte og våre venner i militæret har overtatt og det er igjen gøy i Egypt.

Hva sa du? Om vi kan mellomlande i Israel? Nei, dessverre. Vi gjør ikke Israel her i diktaturreiser. Vi er solidarisk og boikotter landet. Demokratier er ikke vår greie.

En reise til Egypt byr på deilige badedager, snorkling i verdensklasse og flotte hoteller der hele familien vil trives. Skulle det smelle litt av og til, gjøre det bare oppholdet mer spennende og du får gode historie å fortelle når du kommer hjem.”

Klippenberg avslutter sin artikkel slik:

“Vi er snart klare for avgang til vårt første mål på diktaturen. Vi skal til Dubai, et arabisk land som ikke er belemret med arabiske flyktninger. Her kan du bade på de flotte strendene ute å risikere å få en gummibåt med flyktninger over deg. I Dubai er det trygt å kose seg hvis du bare ikke koser deg utenfor ekteskapet.

Da gjør vi klar for avgang. God diktatur.”Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag