“Vi gjør ikke Israel her i diktaturreiser”

Arnt Olav Klippenberg beskriver noen av verdens vakreste diktaturer.

Skjermdump fra Stavanger Aftenblad.
Skjermdump fra Stavanger Aftenblad.
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Arnt Olav Klippenberg er journalist i Stavanger Aftenblad. I 2007 tok han et oppgjør med det norske “klyngespillet” når det gjelder staten Israel.

23. januar 2016 ga han et nytt spark til det politisk korrekte Norge som er mye mer opptatt av å kritisere, fordømme, presse og boikotte Israel enn Israels arabiske naboland.

God diktatur, heter artikkelen i Klippenbergs faste spalte. Thailand, Hviterussland, Kina og Cuba blir omtalt. Det gjør også Israel og noen arabiske land.

“Vårt neste reisemål er Egypt. For noen år siden måtte vi innstille alle reiser til landet, det hadde nemlig blitt et demokrati. Nå er heldigvis de folkevalgte borte og våre venner i militæret har overtatt og det er igjen gøy i Egypt.

Hva sa du? Om vi kan mellomlande i Israel? Nei, dessverre. Vi gjør ikke Israel her i diktaturreiser. Vi er solidarisk og boikotter landet. Demokratier er ikke vår greie.

En reise til Egypt byr på deilige badedager, snorkling i verdensklasse og flotte hoteller der hele familien vil trives. Skulle det smelle litt av og til, gjøre det bare oppholdet mer spennende og du får gode historie å fortelle når du kommer hjem.”

Klippenberg avslutter sin artikkel slik:

“Vi er snart klare for avgang til vårt første mål på diktaturen. Vi skal til Dubai, et arabisk land som ikke er belemret med arabiske flyktninger. Her kan du bade på de flotte strendene ute å risikere å få en gummibåt med flyktninger over deg. I Dubai er det trygt å kose seg hvis du bare ikke koser deg utenfor ekteskapet.

Da gjør vi klar for avgang. God diktatur.”

Forrige artikkelTerningkast 5 til Løgnindustrien
Neste artikkelBli med på 10.000-festen i april!
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -