Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

«Vi gjør ikke Israel her i diktaturreiser»

Skjermdump fra Stavanger Aftenblad.
Skjermdump fra Stavanger Aftenblad.
Arnt Olav Klippenberg beskriver noen av verdens vakreste diktaturer.

Arnt Olav Klippenberg er journalist i Stavanger Aftenblad. I 2007 tok han et oppgjør med det norske «klyngespillet» når det gjelder staten Israel.

23. januar 2016 ga han et nytt spark til det politisk korrekte Norge som er mye mer opptatt av å kritisere, fordømme, presse og boikotte Israel enn Israels arabiske naboland.

God diktatur, heter artikkelen i Klippenbergs faste spalte. Thailand, Hviterussland, Kina og Cuba blir omtalt. Det gjør også Israel og noen arabiske land.

«Vårt neste reisemål er Egypt. For noen år siden måtte vi innstille alle reiser til landet, det hadde nemlig blitt et demokrati. Nå er heldigvis de folkevalgte borte og våre venner i militæret har overtatt og det er igjen gøy i Egypt.

Hva sa du? Om vi kan mellomlande i Israel? Nei, dessverre. Vi gjør ikke Israel her i diktaturreiser. Vi er solidarisk og boikotter landet. Demokratier er ikke vår greie.

En reise til Egypt byr på deilige badedager, snorkling i verdensklasse og flotte hoteller der hele familien vil trives. Skulle det smelle litt av og til, gjøre det bare oppholdet mer spennende og du får gode historie å fortelle når du kommer hjem.»

Klippenberg avslutter sin artikkel slik:

«Vi er snart klare for avgang til vårt første mål på diktaturen. Vi skal til Dubai, et arabisk land som ikke er belemret med arabiske flyktninger. Her kan du bade på de flotte strendene ute å risikere å få en gummibåt med flyktninger over deg. I Dubai er det trygt å kose seg hvis du bare ikke koser deg utenfor ekteskapet.

Da gjør vi klar for avgang. God diktatur.»


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart