Klassekampen-skribent tar avstand fra knivstikking av israelske soldater

Faksmile Klassekampen 15. juli 2016.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Arild Rønsen (60) er norsk journalist på venstresiden og fast spaltist i Klassekampen (“Rønsen på fredag“). Fredag 15. juli brukte Rønsen mye av sin spalte på å ta avstand fra palestinske ungdommers knivstikking av israelske soldater. Han påpekte at Leila Khaled tar feil når hun hevder knivstikking av vernepliktige soldater er “legitim rett til motstand”.

Her kan du lese de oppløftende avsnittene i sin helhet.

Faksmile Klassekampen 15. juli 2016.
Faksmile Klassekampen 15. juli 2016.


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag