På høy tid at NRK gjengir hva Fatah faktisk sier og gjør

Men hvorfor starte akkurat med denne?

Skjermdump fra Nrk.no kl. 12.40 25. november 2016.
Skjermdump fra Nrk.no kl. 12.40 25. november 2016.

Skogbranner raser flere steder i Israel og på Vestbreden. Flere bygninger er blitt alvorlig skadet av flammene og titusener er evakuert. Israelske sikkerhetsmyndigheter har arrestert flere palestinere mistenkt for ildspåsettelse.

Derfor har NRKs journalist Pedja Kalajdzic laget en riktig overskrift på sin nettsak: Mistenker terror etter storbranner i Israel.

Men frontdesken for Nrk.no velger en helt annen vinkling. Her er overskriften: “Reagerer på at Netanyahu kaller brannene terror. Fatah: – Regjeringen utnytter brannene.”

– Det som brenner er våre trær og vårt land i det historiske Palestina, skriver partiet i en uttalelse. De hevder den israelske regjeringen utnytter brannene til å anklage palestinerne.

Det er på  høy tid at NRK begynner å gjengi utspill fra Fatah-partiet, bevegelsen som dominerer de palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden.

Vi kan ikke se at NRK har nevnt hvordan

Fatah hyller terrorangrep hvor to israelere ble drept (oktober)

Fatah skryter av å ha drept 11.000 israelere (august)

En Fatah-leder oppvigler til drap med halshugging (juni)

En Fatah-leder truer med å gjenoppta flykapringer (februar)

En Fatah-leder hyller Hitler som modig (januar)

Fatah TV oppmuntrer til å drukne fienden i et hav av blod (januar)

Fatah avholder militære treningsleirer for småbarn (januar)

Fatah støtter knivterrordrapene (januar)

Det skulle kanskje ikke være overraskende at unge palestinere som daglig blir bombardert av propagandaen til dette partiet, tror de tjener “Saken” når de starter branner i Israel?

Forrige artikkelGründer for nytt parti vil boikotte Israel
Neste artikkel– Det er skummelt å snakke om på TV
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.