MIFF på delingstoppen i sommer

MIFFs artikler blir delt mye mer per sak enn artiklene i mainstream medier.

MIFFs saker skaper mye engasjement i sosiale medier. (Skjermdump fra faktisk.no)
MIFFs saker skaper mye engasjement i sosiale medier. (Skjermdump fra faktisk.no)
Er MIFF et viktig KORREKTIV til demoniseringen av Israel? Hvis du svarer JA, klikk her og bli medlem av MIFF.

Nettstedet Faktisk, eid av VG, Dagbladet, NRK, TV2, Amedia og PolarisMedia, har satt opp en rangeringsliste over nettsteder med flest delinger per sak og flest delinger totalt i månedene juni, juli og august. De har brukt Storyboard.mx/no som kilde.

Takket være våre engasjerte lesere er resultatene svært gode for MIFF. Når det gjelder delinger per sak ligger Miff.no på femteplass, bare slått av det innvandringskritiske nettstedet rights.no og tre nettsider som plukker underholdning og nyheter for å få mange klikk og delinger («viralnettsteder»).

MIFF har 715 delinger. Det er 60 prosent flere enn VG (445), og nesten dobbelt så mange som TV2 (363). Alle de andre tradisjonelle mediene som Dagbladet (325) og Aftenposten (140) følger langt bak.

Delinger per sak, MIFF på femte plass. (Skjermdump fra faktisk.no)
Delinger per sak, MIFF på femte plass. (Skjermdump fra faktisk.no)

MIFF publiserer få artikler i uken i forhold til de store mediehusene. Dette gjør det enklere for MIFF å få høyere delingstall per sak. Men også i totaloversikten for delinger i sosiale medier markerer MIFF seg. Ifølge oversikten til Faktisk lå MIFF på 22. plass, ikke så veldig langt bak økonominettstedet e24.no.

Delinger totalt, MIFF på 22. plass. (Skjermdump fra faktisk.no)
Delinger totalt, MIFF på 22. plass. (Skjermdump fra faktisk.no)

Moralen i denne historien? Fortsett med å dele, kommentere og like artikler fra MIFF og få andre til å gjøre det samme!

DEL
Forrige artikkelOperasjon Dagsverks nye propagandafilm viser kart hvor Israel er utslettet
Neste artikkelNorske artister med skjærende falske toner på internasjonal scene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.