Aftenposten legger seg langflat etter denne overskriften

– Vi skulle selvfølgelig ikke brukt denne overskriften. Det er derfor all grunn til å beklage bruken, sier nyhetsredaktør Tone Tveøy Strøm-Gundersen i Aftenposten til Dagens Næringsliv.

Faksmile fra Aftenposten 13. februar 2019.
Faksmile fra Aftenposten 13. februar 2019.

«Jødespørsmålet splitter venstresiden på begge sider av Atlanteren», skrek en overskrift i Aftenposten onsdag 13. februar.

Overskriften vakte heldigvis reaksjoner.

Torsdag 14. februar kom Aftenposten med en beklagelse på Facebook.

Aftenposten beklagerAftenposten publiserte nylig en artikkel som tok for seg spørsmålet om hvor grensen går mellom…

Publisert av Aftenposten Torsdag 14. februar 2019

Nettvarianten av saken hadde en annen overskrift og var nokså opplysende og viktig: Er de anti Israel eller antisemitter? Spørsmålet splitter venstresiden på begge sider av Atlanteren.

Forrige artikkelIDF frykter Hamas vil starte krig for å få internasjonal støtte og penger
Neste artikkel«Krisemøte» for palestinernes venner på Stortinget
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.