Svensk-palestiner møter israelske soldater – nå på NRK

Dokumentarfilmen fra SVT er nå ute på NRK.

Gina Darawi møter israelske soldater. (Foto: Skjermdump fra SVT)

MIFF skrev om Gina Dirawis møte med israelske kvinnelige soldater da filmen først ble sendt på SVT i Sverige i 2015.

MIFFs daværende journalist Tor-Bjørn Nordgaard skrev den gang: «Programmet gir et godt innblikk i tankegangen til vanlige israelske ungdommer i militærtjeneste og løfter fram håpet deres om fred og en framtid med gjensidig respekt og anerkjennelse mellom jøder og palestinere. Programmet viser også hvor mye som kan endre seg på grasrotplan gjennom at mennesker møtes og snakker sammen.»

Mandag 4. mars 2019 ble filmen sendt på NRK, og er nå tilgjengelig med norsk teksting på NRKs nett-tv.

Forrige artikkelUSA utplasserer rakettforsvar i Israel
Neste artikkelDet ble REKORDLAVE inntekter for Operasjon Dagsverk
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -