Sannheten må fram i nye helsides MIFF-annonser i ni store aviser

Takk for at du vil støtte oss med å få ut budskapet!
Hjelp MIFF med en ny helsides annonse i disse ni avisene!

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I 2018 advarte Med Israel for fred (MIFF) mot Operasjon Dagsverk (OD) i helsides annonser i ni store norske aviser. OD fremstilte to mindreårige palestinske jenter som fredsaktivister overfor norske elever. MIFF påpekte at jentene går inn for å utslette Israel. MIFFs kampanje resulterte i flere millioner kroner i tapt inntekt til organisasjoner som vil boikotte Israel og støtter en politikk der verdens eneste jødiske stat blir borte.

Nå er det tid for å rykke inn nye helsides annonser i de samme ni avisene. Vi vil blant annet fortelle at…

Statsbudsjettet inneholder en palestinsk skrøne: Norske skattebetaleres penger GÅR til belønning av terrorister, selv om norske medier ikke vil skrive noe om det og regjeringen benekter det.

Nesten alle jøder er blitt fordrevet fra den arabiske verden. MIFF må fortelle det siden norske skolebøker og norske medier ikke gjør det.

Nye rapporter fra MIFF viser en rekke feil om Israel i bøker for ungdoms- og videregående skole.

Pressens Faglige Utvalg mente MIFFs annonse IKKE var noen presseetisk krenkelse overfor Operasjon Dagsverk. Avisene ble anklaget for brudd på til sammen 70 punkter i Vær Varsom-plakaten, PFU avviste 68 og vedtok brudd på kun 2, men der også med dissens. «Problemet» var at MIFF avdekket hvor ekstreme uttalelser de to jentene har kommet med. Avisredaktørene burde tenkt mer hvilke konsekvenser det vil få for jentene å bli omtalt, mente flertallet. Jentene er politiske provokatører, det er mye mer alvorlige for jentene på sikt at norske medier og organisasjoner LUKKER ØYNENE for hvor ekstreme de er.

Takk for at du vil støtte oss med å få ut dette budskapet! Takk for en sjenerøs gave til kampanjen!

Slik kan du sende din gave:

Gavekonto 78770654539

Vipps 39881

Facebook-innsamling – her kan du også invitere dine venner!

SMS: Gi fritt beløp fra 50 til 500 kroner i skjemaet litt lenger ned på siden. Se etter overskriften: Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel.

OPPDATERING 29. OKTOBER

Slik annonse er bestilt på trykk i ni aviser fredag 1. november:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise