NRK publiserte MIFFs svar til hjelpeorganisasjonene som ensidig kritiserte Israel

«Barna på Gaza-stripen hadde aldri behøvd å oppleve en eneste krig, hvis det ikke var for Hamas,» skriver MIFF på Nrk.no.
Skjermdump fra forsiden til nrk.no 9. juni 2021.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Etter Gaza-krigen i mai 2021 skrev generalsekretærene Jan Egeland (Flyktninghjelpen), Dagfinn Høybråten (Kirkens Nødhjelp), Birgitte Lange (Redd Barna) og Henriette K. Westhrin (Norsk Folkehjelp) en artikkel på NRK Ytring mandag 7. juni. Artikkelen var helt fri for kritikk av Hamas, slik MIFF påpekte i artikkelen Jan Egeland og de andre svovelpredikantene 8. juni.

Onsdag 9. juni har også NRK Ytring publisert MIFFs artikkel.

MIFF oppmuntrer alle medlemmer og støttespillere til å dele MIFFs artikkel på NRK.

Her er nettadressen:

https://www.nrk.no/ytring/svovelpredikantene-1.15527594

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelUSA lover å fylle opp Iron Dome igjen
Neste artikkelIDF: Mediehuset som ble bombet ble brukt til å kunne forstyrre Iron Dome
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise