Ungdom vil støtte Israel

Med Israel for fred får stadig større og yngre medlemsmasse. De siste fire årene har organisasjonen fått 600 nye medlemmer.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Etter flere år med nedgang i medlemstallet på 1990-tallet, nådde MIFF en bunn med 989 registrerte medlemmer sommeren 2000. De siste fire årene har ytterligere ca. 200 av disse fallt bort, de fleste på grunn av dødsfall.

Innmeldingstallene gir likevel en netto medlemsvekst på knappe 400 personer. Ca. 20 prosent av disse er pro-israelske elever og studenter, 20 prosent er pensjonister og 60 prosent er i yrkesaktiv alder.

20. juli 2004 var MIFFs totale medlemstall 1382 personer. Styreleder Gabriel Edland er veldig fornøyd med 40 prosents vekst på fire år, men ønsker seg flere medlemmer.

– Større inntekter fra medlemskontingent og frivillige gaver vil gi oss bedre ressurser til å forsvare Israel, forklarer Edland. Han oppfordrer alle til å verve venner og familie i denne viktige saken.

– Man får også noe igjen som medlem av MIFF. Både våre nettsider og medlemsavisen gir deg den informasjonen du trenger til å møte anklagene mot den jødiske staten, påpeker Edland.

I begynnelsen av juli kom et oppmuntrende brev til MIFFs medlemsregister. Avsenderen har hatt et kort avbrudd som medlem på grunn av dårlig økonomi.

– Jeg føler at jeg har sviktet det jeg tror på når jeg ikke støtter Med Israel for fred. Jeg vil derfor be om at jeg igjen registreres som deres medlem, og at jeg igjen mottar innbetalingsblanketten. Dersom det er noe jeg ellers kan bidra med så bare kontakt meg. Et besøk i Israel er mitt høyeste ønske når det angår reisemål. Med respekt for Israels kamp mot terrorismen, avslutter innsenderen.

De nye medlemmene, som i all hovedsak melder seg inn via nettsidene, legger også igjen hilsener av og til. Som for eksempel denne:

– Takk for alt deres harde arbeid for Israel, skriver en amerikansk jøde bosatt i Norge. Dette er informasjon vi sjelden ser i norske medier!Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelAnsatte i statsbanken truer med streik
Neste artikkelMIFF og Bibelens profetier
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise