Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ungdom vil støtte Israel

Med Israel for fred får stadig større og yngre medlemsmasse. De siste fire årene har organisasjonen fått 600 nye medlemmer.

Etter flere år med nedgang i medlemstallet på 1990-tallet, nådde MIFF en bunn med 989 registrerte medlemmer sommeren 2000. De siste fire årene har ytterligere ca. 200 av disse fallt bort, de fleste på grunn av dødsfall.

Innmeldingstallene gir likevel en netto medlemsvekst på knappe 400 personer. Ca. 20 prosent av disse er pro-israelske elever og studenter, 20 prosent er pensjonister og 60 prosent er i yrkesaktiv alder.

20. juli 2004 var MIFFs totale medlemstall 1382 personer. Styreleder Gabriel Edland er veldig fornøyd med 40 prosents vekst på fire år, men ønsker seg flere medlemmer.

– Større inntekter fra medlemskontingent og frivillige gaver vil gi oss bedre ressurser til å forsvare Israel, forklarer Edland. Han oppfordrer alle til å verve venner og familie i denne viktige saken.

– Man får også noe igjen som medlem av MIFF. Både våre nettsider og medlemsavisen gir deg den informasjonen du trenger til å møte anklagene mot den jødiske staten, påpeker Edland.

I begynnelsen av juli kom et oppmuntrende brev til MIFFs medlemsregister. Avsenderen har hatt et kort avbrudd som medlem på grunn av dårlig økonomi.

– Jeg føler at jeg har sviktet det jeg tror på når jeg ikke støtter Med Israel for fred. Jeg vil derfor be om at jeg igjen registreres som deres medlem, og at jeg igjen mottar innbetalingsblanketten. Dersom det er noe jeg ellers kan bidra med så bare kontakt meg. Et besøk i Israel er mitt høyeste ønske når det angår reisemål. Med respekt for Israels kamp mot terrorismen, avslutter innsenderen.

De nye medlemmene, som i all hovedsak melder seg inn via nettsidene, legger også igjen hilsener av og til. Som for eksempel denne:

– Takk for alt deres harde arbeid for Israel, skriver en amerikansk jøde bosatt i Norge. Dette er informasjon vi sjelden ser i norske medier!


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart