Ungdom vil støtte Israel

Med Israel for fred får stadig større og yngre medlemsmasse. De siste fire årene har organisasjonen fått 600 nye medlemmer.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Etter flere år med nedgang i medlemstallet på 1990-tallet, nådde MIFF en bunn med 989 registrerte medlemmer sommeren 2000. De siste fire årene har ytterligere ca. 200 av disse fallt bort, de fleste på grunn av dødsfall.

Innmeldingstallene gir likevel en netto medlemsvekst på knappe 400 personer. Ca. 20 prosent av disse er pro-israelske elever og studenter, 20 prosent er pensjonister og 60 prosent er i yrkesaktiv alder.

20. juli 2004 var MIFFs totale medlemstall 1382 personer. Styreleder Gabriel Edland er veldig fornøyd med 40 prosents vekst på fire år, men ønsker seg flere medlemmer.

– Større inntekter fra medlemskontingent og frivillige gaver vil gi oss bedre ressurser til å forsvare Israel, forklarer Edland. Han oppfordrer alle til å verve venner og familie i denne viktige saken.

– Man får også noe igjen som medlem av MIFF. Både våre nettsider og medlemsavisen gir deg den informasjonen du trenger til å møte anklagene mot den jødiske staten, påpeker Edland.

I begynnelsen av juli kom et oppmuntrende brev til MIFFs medlemsregister. Avsenderen har hatt et kort avbrudd som medlem på grunn av dårlig økonomi.

– Jeg føler at jeg har sviktet det jeg tror på når jeg ikke støtter Med Israel for fred. Jeg vil derfor be om at jeg igjen registreres som deres medlem, og at jeg igjen mottar innbetalingsblanketten. Dersom det er noe jeg ellers kan bidra med så bare kontakt meg. Et besøk i Israel er mitt høyeste ønske når det angår reisemål. Med respekt for Israels kamp mot terrorismen, avslutter innsenderen.

De nye medlemmene, som i all hovedsak melder seg inn via nettsidene, legger også igjen hilsener av og til. Som for eksempel denne:

– Takk for alt deres harde arbeid for Israel, skriver en amerikansk jøde bosatt i Norge. Dette er informasjon vi sjelden ser i norske medier!

Forrige artikkelAnsatte i statsbanken truer med streik
Neste artikkelMIFF og Bibelens profetier
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.