Ungdom vil støtte Israel

Med Israel for fred får stadig større og yngre medlemsmasse. De siste fire årene har organisasjonen fått 600 nye medlemmer.

Etter flere år med nedgang i medlemstallet på 1990-tallet, nådde MIFF en bunn med 989 registrerte medlemmer sommeren 2000. De siste fire årene har ytterligere ca. 200 av disse fallt bort, de fleste på grunn av dødsfall.

Innmeldingstallene gir likevel en netto medlemsvekst på knappe 400 personer. Ca. 20 prosent av disse er pro-israelske elever og studenter, 20 prosent er pensjonister og 60 prosent er i yrkesaktiv alder.

20. juli 2004 var MIFFs totale medlemstall 1382 personer. Styreleder Gabriel Edland er veldig fornøyd med 40 prosents vekst på fire år, men ønsker seg flere medlemmer.

– Større inntekter fra medlemskontingent og frivillige gaver vil gi oss bedre ressurser til å forsvare Israel, forklarer Edland. Han oppfordrer alle til å verve venner og familie i denne viktige saken.

– Man får også noe igjen som medlem av MIFF. Både våre nettsider og medlemsavisen gir deg den informasjonen du trenger til å møte anklagene mot den jødiske staten, påpeker Edland.

I begynnelsen av juli kom et oppmuntrende brev til MIFFs medlemsregister. Avsenderen har hatt et kort avbrudd som medlem på grunn av dårlig økonomi.

– Jeg føler at jeg har sviktet det jeg tror på når jeg ikke støtter Med Israel for fred. Jeg vil derfor be om at jeg igjen registreres som deres medlem, og at jeg igjen mottar innbetalingsblanketten. Dersom det er noe jeg ellers kan bidra med så bare kontakt meg. Et besøk i Israel er mitt høyeste ønske når det angår reisemål. Med respekt for Israels kamp mot terrorismen, avslutter innsenderen.

De nye medlemmene, som i all hovedsak melder seg inn via nettsidene, legger også igjen hilsener av og til. Som for eksempel denne:

– Takk for alt deres harde arbeid for Israel, skriver en amerikansk jøde bosatt i Norge. Dette er informasjon vi sjelden ser i norske medier!

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise