Du kan fortsatt gratulere Israel

Over 280 personer har hittil tegnet sitt navn på gratulasjonslisten til Israel på nettstedet Israel60.no. Alle som gir en gave til MIFF på minst 600 kroner innen 1. juli kan få navnet sitt i jubileumsboken som kommer til høsten.

Over 280 personer har hittil tegnet sitt navn på gratulasjonslisten til Israel på nettstedet Israel60.no. Alle som gir en gave til MIFF på minst 600 kroner innen 1. juli kan få navnet sitt i jubileumsboken som kommer til høsten.

I april og mai har MIFF også fått en rekke anonyme gaver, fra personer som ikke har fylt ut tilstrekkelig med personopplysninger på sin innbetaling.

– Dersom du har gitt en gave på over 600 kroner, og ikke finner navnet ditt på Israel60.no, kan du kontakte MIFF i løpet av juni og opplyse hvilken dato og hvilket beløp du betalte inn. Dermed kan vi få lagt deg til gratulantlisten før jubileumsboken går i trykken, sier Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.

Slik gir du din gratulasjon til Israel
MIFF inviterer deg til å gratulere Israel i den store jubileumsboken og på
jubileumsnettstedet Israel60.no.
La ditt vennskap med Israel bli synlig for alle!

Gratulerer Israel x100
Alle gaver til MIFF over 6.000 kroner gir:
– Navn blant Israels gratulanter
helt foran i jubileumsboken*
og på forsiden av Israel60.no.
– Tre eksemplarer av jubileumsboken
portofritt tilsendt ved utgivelse.
– Passer ypperlig for firma og menigheter som vil
gi en gratulasjonshilsen til Israel.
* Betalingsfrist for å komme på gratulasjonslisten i boken er 01.07.08.

Gratulerer Israel x10
Alle gaver til MIFF over 600 kroner gir:
– Navn blant Israels gratulanter
bak i jubileumsboken* og på Israel60.no.
– Et eksemplar av jubileumsboken
portofritt tilsendt ved utgivelse.
* Betalingsfrist for å komme på gratulasjonslisten i boken er 01.07.08.

Gi din gratulasjonsgave til
konto 7877.06.54539.
Merk innbetalingen med ditt valg.

Kontaktinformasjon:
E-post: post@miff.no
Tlf/ SMS: 41 17 67 80
Postadresse: MIFF, Pb 9101, 3006 Drammen

Forrige artikkelJøder fikk ikke besøke sitt barndomssted
Neste artikkelPlanting av hat
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.