MIFF i media

De siste ukene har MIFF-representanter deltatt i en rekke ulike mediainnslag i forbindelse med krigen mellom Israel og Hamas.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Her er noen eksempler, listen er ikke fullstendig: Torsdag 22. januar Morten Fjell Rasmussen intervjues i NRK Hordaland og av NRK Vestlandsrevyen i forbindelse med støttemarkeringen for Israel i Bergen.

Mandag 19. januar Morten Fjell Rasmussen intervjuet i DagenMagazinet.

Bergens Tidende intervjuer Rasmussen i forkant av demonstrasjonen i Bergen torsdag 22. januar.

Lørdag 17. januar Et intervju med Jan Benjamin Rødner i DagenMagazinet.

Bergensavisen omtaler den planlagte Israel-markeringen i Bergen torsdag 22. januar. Morten Fjell Rasmussen intervjues.

Fredag 16. januar Morten Fjell Rasmussen intervjuet i DagenMagazinet.

Torsdag 15. januar Jan Benjamin Rødner deltar i Dagsnytt 18 på P2 og i innslag på TV Visjon Norge kl. 20.00.

Vårt Land skriver om MIFFs medlemsvekst, og intervjuer et av våre nye medlemmer.

Tirsdag 13. januar Dagsavisen skriver om MIFFs medlemsøkning. Nyhetsbyrået ANB har laget en sak om det samme. Morten Fjell Rasmussen blir intervjuet i DagenMagazinet.

Lørdag 10. januar NRK Lørdagsrevyen har et større innslag om MIFF og andre pro-israelske organisasjoner. Gabriel Edland uttaler seg.

Trønder-Avisa omtaler MIFF i sak om Israel-arbeid i Nord-Trøndelag. Morten Fjell Rasmussen blir intervjuet i DagenMagazinet.

Fredag 9. januar Jan Benjamin Rødner deltar i Dagsnytt 18 på NRK.

Torsdag 8. januar TV2 Nyhetskanalen sender direkte fra Israel-demonstrasjonen foran Stortinget. Demonstrasjonen, og de voldelige herjingene til pro-Hamas aktivister, blir hovedsak i alle nyhetsmedier samme kveld.

Morten Fjell Rasmussen intervjues av Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen.

Onsdag 7. januar Israel-demonstrasjonen 8. januar får forhåndsomtale i TV2-nyhetene. MIFFs nettside ble vist i 5-10 sekunder.

Dagbladet skriver om truslene som ble framsatt mot demonstrasjonen på MIFFs Facebook-side.

Conrad Myrland blir intervjuet av NRK Vestfold. Tirsdag 6. januar Jan Benjamin Rødner deltar i debatt i RedaksjonEN på NR.

Morten Fjell Rasmussen intervjues av NTB, Radio Norge, Vårt Land og Nrk.no. Mandag 5. januar Jan Benjamin Rødner deltar i debatt med Kåre Willoch og Jonas Gahr Støre i Tabloid på TV.

Morten Fjell Rasmussen deltar i debatt med Soldal Lund fra Palestinakomiteen på P4. Palestinakomiteen utfordres til å bli med MIFF i en felles front mot hatindoktrinering av palestinske barn. Lund gir oss en kald skulder. Fredag 2. januar Morten Fjell Rasmussen deltar i debatt på NRK Hordalands ettermiddagssending (radio). NRK Hordaland lager også en sak på MIFFs medlemsvekst på nettsiden.

Onsdag 31. januar Conrad Myrland uttaler seg mot boikott av Israel i en artikkel i Adresseavisen. Samme dag deltar Myrland i en direktesendt debatt mot et medlem av Palestina-komiteen på NRK Trøndelag.

Mandag 29. desember 2008 Morten Fjell Rasmussen, MIFFs styreleder, intervjues av Bergensavisen.

Forrige artikkelTankene til en ung israelsk soldat
Neste artikkelIsrael respekterer FN, men kjemper videre
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.