Bildet som gjorde sterkest inntrykk

A-Magasinet har bedt MIFFs styreleder Morten Fjell Rasmussen om å velge ut det bildet som gjorde sterkest inntrykk på ham under krigen på Gaza-stripen.

Rasmussen valgte dette bildet:

Og begrunner det slik:

«Dette bildet gjør inntrykk på meg fordi det så tydelig viser den lidelsen mange palestinske barn og foreldre har gått igjennom den siste tiden. Et barn har fått livsstrengen klippet av så alt for tidlig. Når jeg ser slike bilder tenker jeg på hva som kan forhindre en slik krig i fremtiden. Her er Oslo-avtalens målsetning om å utdanne neste generasjon for fred en viktig nøkkel. Denne delen av Osloavtalen ble dessverre aldri gjennomført. På palestinsk barne-tv blir selvmordsbombing fremholdt som et ideal, og det tragiske er at norske bistandspenger er med på å finansiere dette. Som leder for giverlandsgruppen har Norge nå muligheten for å stake ut en ny kurs.»

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise