MIFF har vokst med 42 prosent

Det er mange hyggelige tall som møter deltakerne på MIFFs generalforsamling på Gardermoen fredag 5. juni. Siden sist generalforsamling har antallet medlemmer økt fra 2132 til 3031, en økning på over 42 prosent.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Grafen viser medlemsutviklingen i MIFF fra landsmøtet 2006 til landsmøtet 2009.

Det er mange hyggelige tall som møter deltakerne på MIFFs generalforsamling på Gardermoen fredag 5. juni. Siden sist generalforsamling har antallet medlemmer økt fra 2132 til 3031, en økning på over 42 prosent.

Her er noen eksempler fra årsrapporten for MIFF:

Økte inntekter
MIFFs totale omsetning ble fordoblet i 2008 i forhold til 2007. Bokutgivelsen “Med Israel for fred – Israel 60 år” bidro sterkt til den økte omsetningen.

Årsregnskapet for 2008 viser en total inntekt på over 1,8 millioner og et overskudd på 91.739 kroner.

Økt antall medlemmer
Ved generalforsamlingen i 2008 hadde MIFF 2132 medlemmer, en ny rekord i organisasjonens historie.

Per. 2. juni 2009 har MIFF 3031 medlemmer. Medlemsøkningen har dermed vært på over 42 prosent det siste året.

I tillegg har MIFF hatt en netto økning i antall givere på flere hundre.

To nye lokallag
MIFF har fått to nye lokallag i løpet av det siste halvåret: MIFF Tønsberg og MIFF Tromsø.

Økt besøk på Miff.no
Miff.no hadde over 327.000 besøk i 2008. I årets fem første måneder har besøket vært 65 prosent høyere enn samme periode i 2008. Størst var besøket i januar, under konflikten mellom Israel og Hamas på Gaza-stripen. Det ble registrert over 94.000 besøk i løpet av måneden.

De siste to årene har MIFF publisert videoklipp på en egen YouTube-kanal. Det mest sette klippet, et utdrag av hatpropaganda på palestinsk tv tekstet på norsk, er sett 11.619 ganger.

Økt handel på Midtøsten-torget
De fem første månedene av 2009 var omsetningen på Midtøsten-torget 215 prosent mer enn samme periode ifjor. Flere nye forhandlere har kommet til i løpet av det siste året.

Økning på Facebook
19. september 2008 overtok MIFF gruppen ”Nordmenn som støtter Israel” på Facebook.

Antall medlemmer i gruppen øket fra 900 medlemmer i september 2008 til 2000 medlemmer 31. desember 2008. Under Gaza-krigen økte gruppen eksplosivt, til 4000 medlemmer 19. januar 2009. Per 3. juni har Facebook-gruppen til MIFF 4406 medlemmer.

Inntekter fra Grasrotandelen
MIFF har blitt med i Grasrotandelen, noe som gir registrerte spillere i spill fra Norsk Tipping muligheten til å gi fem prosent av sin innsats til MIFF. I årets fem første måneder har dette gitt 15.114 kroner i inntekter fra 101 forskjellige spillere.

 

Forrige artikkelBarack Obamas tale i Kairo
Neste artikkelDen enkle sannheten kan bidra til fred
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.