MIFF trapper kraftig opp

De som skal forsvare Israel i Norge blir ikke arbeidsledig med det første. I 2010 styrker MIFF sin informasjonsstab og sender ut et spesialmagasin til over hundre tusen husstander. Dersom støtten fra medlemmer og givere blir over budsjett, håper MIFF å kunne øke opplaget på spesialmagasinet kraftig. Les mer om prosjektet her.
Kenneth O. Bakken arbeidet for MIFF fra 2004 til 2008. Fra 1. januar er han tilbake i jobb som journalist for MIFF i 20 prosent stilling.
Nye medarbeidere I 2010 har MIFFs hovedstyre engasjert en journalist, en designer og en kontormedarbeider i mindre deltidsstillinger, slik at daglig leder Conrad Myrland kan avlastes og frigjøres til nye informasjonsprosjekter for Israels sak. MIFF har ingen kostnader med kontorlokaler, og alt arbeid med nettsted, avis, kampanjer, regnskap og medlemsregister skjer internt. Organisasjonen kan derfor bruke størstedelen av kontingentinntekter og gaver på utadrettet informasjonsvirksomhet for Israel. 2010 budsjettet Slik vil din kontingentbetaling og frivillige gave til MIFF bli forvaltet i 2010-budsjettet:
Utadrettet infoarbeid for Israel
34,3 %
Markedsføring aviser, div. infomateriell
19,0 %
Spesialmagasin til 100.000 husstander
10,4 %
Markedsføring på internett
4,9 %
Infoarbeid for Israels venner m.fl.
26,1 %
Lokalforeninger, konferanser, seminarer
10,5 %
Trykk og distribusjon Midtøsten i fokus
10,6 %
Kontaktbrev til medlemmer og givere
5,0 %
Personell og andre kostnader
39,6 %
Informasjonsarbeidere, administrasjon
34,9 %
Andre kostnader
4,7 %
TOTALT
100 %
Dersom MIFF mottar inntekter over budsjettet, vil vi prioritere økt distribusjon av spesialmagasinet for Israel. For noen få millioner kroner kan vi nå hele Norge! Vil du støtte MIFF? Bli medlem eller gi din gave til konto 7877.06.54539 Vil du bli fast giver? Vil du gjøre en frivillig innsats for MIFF?
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

De som skal forsvare Israel i Norge blir ikke arbeidsledig med det første. I 2010 styrker MIFF sin informasjonsstab og sender ut et spesialmagasin til over hundre tusen husstander.

Dersom støtten fra medlemmer og givere blir over budsjett, håper MIFF å kunne øke opplaget på spesialmagasinet kraftig. Les mer om prosjektet her.


Kenneth O. Bakken arbeidet for MIFF fra 2004 til 2008. Fra 1. januar er han tilbake i jobb som journalist for MIFF i 20 prosent stilling.

Nye medarbeidere
I 2010 har MIFFs hovedstyre engasjert en journalist, en designer og en kontormedarbeider i mindre deltidsstillinger, slik at daglig leder Conrad Myrland kan avlastes og frigjøres til nye informasjonsprosjekter for Israels sak.

MIFF har ingen kostnader med kontorlokaler, og alt arbeid med nettsted, avis, kampanjer, regnskap og medlemsregister skjer internt. Organisasjonen kan derfor bruke størstedelen av kontingentinntekter og gaver på utadrettet informasjonsvirksomhet for Israel.

2010 budsjettet
Slik vil din kontingentbetaling og frivillige gave til MIFF bli forvaltet i 2010-budsjettet:

Utadrettet infoarbeid for Israel
34,3 %
Markedsføring aviser, div. infomateriell
19,0 %
Spesialmagasin til 100.000 husstander
10,4 %
Markedsføring på internett
4,9 %
Infoarbeid for Israels venner m.fl.
26,1 %
Lokalforeninger, konferanser, seminarer
10,5 %
Trykk og distribusjon Midtøsten i fokus
10,6 %
Kontaktbrev til medlemmer og givere
5,0 %
Personell og andre kostnader
39,6 %
Informasjonsarbeidere, administrasjon
34,9 %
Andre kostnader
4,7 %
TOTALT
100 %

Dersom MIFF mottar inntekter over budsjettet, vil vi prioritere økt distribusjon av spesialmagasinet for Israel. For noen få millioner kroner kan vi nå hele Norge!

Vil du støtte MIFF?
Bli medlem eller gi din gave til konto 7877.06.54539
Vil du bli fast giver?
Vil du gjøre en frivillig innsats for MIFF?

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelEl-Sana: – Bosetterne en “kreftsvulst”
Neste artikkelJernkuppelen fungerte
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise