Fargede skylapper i Molde

Arrangørene av et møte med Erik Fosse i Molde forteller at de fant sine egne plakater erstattet med denne manipulerte plakaten i forkant av et møte med Erik Fosse 19. august. Med Israel for fred (MIFF) er helt ufrivillig dratt inn i den lokale Midtøsten-konflikten i Molde. Lørdag 21. august meldte Romsdals Budstikke om at plakater for et møte med Erik Fosse var manipulert. De korrekte plakatene var erstattet med falske plakater hvor Fosse ble anklaget for å ha "blinde øyne" og for å fortelle "fantasi-historier og drømmer om Gaza". Datoen for møtet var også endret, én uke fram i tid. Arrangørene for møtet, SV og LO, varslet at de vil anmelde vandaliseringen. MIFF har selvsagt ingenting med dette å gjøre, men ble nevnt av Romsdals Budstikke fordi setningen "Fakta om konflikten finner du på www.miff.no" også var lagt inn på den manipulerte plakaten. Torsdag 26. august kom endelig artikkelen hvor MIFF tar avstand fra plakatvandaliseringen på trykk i Romsdals Budstikke. – Vi tar selvsagt klar avstand fra manipuleringen av plakatene. Vi har ingen lokal aktivitet i Molde, og vi i MIFF tar avstand fra vandalisering av møteplakatene. Hvis det er en israelvenn som står bak dette, vil jeg oppfordre ham til å velge en mer konstruktiv metode å møte meningsmotstandere til debatt med, sa Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, til Romsdals Budstikke. – Erik Fosse har ikke blinde øyne. Han har opplevd noe, og har en historie å berette. Men Erik Fosse ser på konflikten i Midtøsten med svært politisk farga skylapper, la Myrland til.  

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)


Arrangørene av et møte med Erik Fosse i Molde forteller at de fant sine egne plakater erstattet med denne manipulerte plakaten i forkant av et møte med Erik Fosse 19. august.

Med Israel for fred (MIFF) er helt ufrivillig dratt inn i den lokale Midtøsten-konflikten i Molde.

Lørdag 21. august meldte Romsdals Budstikke om at plakater for et møte med Erik Fosse var manipulert. De korrekte plakatene var erstattet med falske plakater hvor Fosse ble anklaget for å ha “blinde øyne” og for å fortelle “fantasi-historier og drømmer om Gaza”. Datoen for møtet var også endret, én uke fram i tid.

Arrangørene for møtet, SV og LO, varslet at de vil anmelde vandaliseringen.

MIFF har selvsagt ingenting med dette å gjøre, men ble nevnt av Romsdals Budstikke fordi setningen “Fakta om konflikten finner du på www.miff.no” også var lagt inn på den manipulerte plakaten.

Torsdag 26. august kom endelig artikkelen hvor MIFF tar avstand fra plakatvandaliseringen på trykk i Romsdals Budstikke.

– Vi tar selvsagt klar avstand fra manipuleringen av plakatene. Vi har ingen lokal aktivitet i Molde, og vi i MIFF tar avstand fra vandalisering av møteplakatene. Hvis det er en israelvenn som står bak dette, vil jeg oppfordre ham til å velge en mer konstruktiv metode å møte meningsmotstandere til debatt med, sa Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, til Romsdals Budstikke.

– Erik Fosse har ikke blinde øyne. Han har opplevd noe, og har en historie å berette. Men Erik Fosse ser på konflikten i Midtøsten med svært politisk farga skylapper, la Myrland til.

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise