Fargede skylapper i Molde

Arrangørene av et møte med Erik Fosse i Molde forteller at de fant sine egne plakater erstattet med denne manipulerte plakaten i forkant av et møte med Erik Fosse 19. august. Med Israel for fred (MIFF) er helt ufrivillig dratt inn i den lokale Midtøsten-konflikten i Molde. Lørdag 21. august meldte Romsdals Budstikke om at plakater for et møte med Erik Fosse var manipulert. De korrekte plakatene var erstattet med falske plakater hvor Fosse ble anklaget for å ha "blinde øyne" og for å fortelle "fantasi-historier og drømmer om Gaza". Datoen for møtet var også endret, én uke fram i tid. Arrangørene for møtet, SV og LO, varslet at de vil anmelde vandaliseringen. MIFF har selvsagt ingenting med dette å gjøre, men ble nevnt av Romsdals Budstikke fordi setningen "Fakta om konflikten finner du på www.miff.no" også var lagt inn på den manipulerte plakaten. Torsdag 26. august kom endelig artikkelen hvor MIFF tar avstand fra plakatvandaliseringen på trykk i Romsdals Budstikke. – Vi tar selvsagt klar avstand fra manipuleringen av plakatene. Vi har ingen lokal aktivitet i Molde, og vi i MIFF tar avstand fra vandalisering av møteplakatene. Hvis det er en israelvenn som står bak dette, vil jeg oppfordre ham til å velge en mer konstruktiv metode å møte meningsmotstandere til debatt med, sa Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, til Romsdals Budstikke. – Erik Fosse har ikke blinde øyne. Han har opplevd noe, og har en historie å berette. Men Erik Fosse ser på konflikten i Midtøsten med svært politisk farga skylapper, la Myrland til.  


Arrangørene av et møte med Erik Fosse i Molde forteller at de fant sine egne plakater erstattet med denne manipulerte plakaten i forkant av et møte med Erik Fosse 19. august.

Med Israel for fred (MIFF) er helt ufrivillig dratt inn i den lokale Midtøsten-konflikten i Molde.

Lørdag 21. august meldte Romsdals Budstikke om at plakater for et møte med Erik Fosse var manipulert. De korrekte plakatene var erstattet med falske plakater hvor Fosse ble anklaget for å ha «blinde øyne» og for å fortelle «fantasi-historier og drømmer om Gaza». Datoen for møtet var også endret, én uke fram i tid.

Arrangørene for møtet, SV og LO, varslet at de vil anmelde vandaliseringen.

MIFF har selvsagt ingenting med dette å gjøre, men ble nevnt av Romsdals Budstikke fordi setningen «Fakta om konflikten finner du på www.miff.no» også var lagt inn på den manipulerte plakaten.

Torsdag 26. august kom endelig artikkelen hvor MIFF tar avstand fra plakatvandaliseringen på trykk i Romsdals Budstikke.

– Vi tar selvsagt klar avstand fra manipuleringen av plakatene. Vi har ingen lokal aktivitet i Molde, og vi i MIFF tar avstand fra vandalisering av møteplakatene. Hvis det er en israelvenn som står bak dette, vil jeg oppfordre ham til å velge en mer konstruktiv metode å møte meningsmotstandere til debatt med, sa Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, til Romsdals Budstikke.

– Erik Fosse har ikke blinde øyne. Han har opplevd noe, og har en historie å berette. Men Erik Fosse ser på konflikten i Midtøsten med svært politisk farga skylapper, la Myrland til.

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelBak kulissene i Mossad
Neste artikkelNår norske medier omtaler drapslystne norske soldater
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise