Israel-turen 2010

52 deltakere deltok på MIFFs og HJHs Israel-reise fra 2.-16. oktober. Flere andre stod på venteliste.

- Det betyr veldig mye at dere kommer på besøk, sa Alon Schuster, ordfører i Sha'ar Hanegev. Kommunen ligger like ved Gazastripen, og har blitt utsatt for et stort antall rakettangrep de siste ni årene. Her får Schuster en siste oppmuntring fra Ragnhild Høien fra Vigrestad. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

Det er tredje år på rad at MIFF arrangerer Israel-reise i samarbeid med Hjelp Jødene Hjem. Turene blir stadig mer populære, og mange av årets deltakere har allerede signalisert at de gjerne vil være med igjen neste år.

Bilder fra turen
Bilder fra Jerusalem (94)
Bilder fra Cæsarea og Tiberias (24)
Bilder fra andre steder (41)

Lydopptak fra turen
Sjefsrabbiner og tidligere Knesset-medlem Michael Melchior (bildet) holdt foredrag for deltakerne i Jerusalem 8. oktober.
Hør foredraget og spørsmål og svar.

Vil du være med neste år?
Følg med på informasjonssiden for MIFFs og HJHs Israel-reiser. Der kan du også se flere bilder og lese mer om tidligere reiser.

Datoen for turen i 2011 er ikke endelig fastsatt, men det blir etter all sannsynlighet mot slutten av oktober.

Forrige artikkelUSA bekymret for egyptiske Iran-flygninger
Neste artikkelRachel Corrie og andre Rachel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.