Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Frivillighetsstøtten

Mange støtter allerede MIFF gjennom Grasrotandelen - hver gang de spiller i Norsk Tipping får MIFFs lokallag fem prosent av innsatsen.

Nå kan du også støtte MIFF ved å svare på markedsundersøkelser på din egen PC.

Dette er selvsagt helt frivillig og helt anonymt. Også etter at du har registrert deg, bestemmer du selv hvor mange og hvilke undersøkelser du vil besvare.

Dette passer glimrende for venner av Israel som ønsker å si sin mening om politikk og forbruksvarer m.m. i meningsmålinger. For hvert minutt du bruker, kan MIFF få opptil 1 krone i inntekt av din innsats.

Det gir også mulighet for at stemmen til Israels venner kan bli hørt i aktuelle politiske spørsmål og i utvikling av nye tjenester og produkter. Dette kan i seg selv være en viktig grunn til å delta!

Det er selskapet Norstat som leverer tjenesten «Frivillighetsstøtten» gjennom Panel.no. All deltakelse er helt anonym, og Norstat vil aldri bruke adressen til noe annet enn markedsundersøkelser og medlemsinformasjon.

MIFF anbefaler alle som er 15 år eller eldre å melde seg inn.

Ta kontakt med MIFF for å motta registreringslenken, eller se mail fra MIFF!

Mer informasjon
Nesten 100.000 nordmenn er registrert på Panel.no, og svarer på Norstats markedsundersøkelser. I år 2009 omsatte Norstat for 220 millioner kroner.

Registrerte medlemmer mottar markedsundersøkelser på e-post som de kan besvare når det passer for dem selv. Du forplikter deg ikke til å svare på noen undersøkelser, og kan når som helst melde deg ut.

Dersom 200 støttespillere av MIFF besvarer kun 12 undersøkelser i løpet av ett år, mottar MIFF ca. 24.000 kroner skattefritt (ved gjennomsnittlig tid for undersøkelse på 10 minutt).

Norstat lover å aldri sende reklame eller spam. Ingen opplysninger om deg som person vil gå videre til tredjepart.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart