MIFF taler Israels sak på stand

Med Israel for fred (MIFF) taler Israels sak på stand en rekke steder rundt om i Norge denne sommeren.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Fra MIFFs stand på Egertorget i Oslo lørdag 25. juni. - En gruppe jødiske turister på ferie i Norge kom bort til oss. De var veldig glade og rørt over å se noen som forsvarte Israel, forteller standansvarlig Rune Klevstad. To patruljer fra politiet var i området for å passe på at MIFFs stand ikke ble angrepet.

 

 

Her er noen bilder og historier fra standvirksomheten.


– Vi har hittil avholdt stand to ganger i Tønsberg, forteller Rune Klevstad. En gang kom det bort en mann som hevdet jødene startet andre verdenskrig. MIFF Vestfold har også opplevd at Palestina-sympatisører kom og ropte slagord mot Israel og delte ut boikott-oppfordringer.

– Likevel opplevde vi at nesten alle var positive. De fleste støtter oss helt klart. Jeg tror at det å vise alle at MIFF finnes gjør at de som “passivt” støtter Israel tørr å vise sin sympati mer åpent, sier Torben von Huth i MIFF Tønsberg.


MIFFs journalist Kenneth O. Bakken (bildet) står på stand på en rekke konferanser rundt omkring i Norge i sommer.


Eksempel på MIFFs standutstyr. Se større bilde.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelGaza-skip ble skadet før det kom til Tyrkia
Neste artikkelBarak stanser utlevering av lik
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise