MIFF taler Israels sak på stand

Med Israel for fred (MIFF) taler Israels sak på stand en rekke steder rundt om i Norge denne sommeren.

Fra MIFFs stand på Egertorget i Oslo lørdag 25. juni. - En gruppe jødiske turister på ferie i Norge kom bort til oss. De var veldig glade og rørt over å se noen som forsvarte Israel, forteller standansvarlig Rune Klevstad. To patruljer fra politiet var i området for å passe på at MIFFs stand ikke ble angrepet.

 

 

Her er noen bilder og historier fra standvirksomheten.


– Vi har hittil avholdt stand to ganger i Tønsberg, forteller Rune Klevstad. En gang kom det bort en mann som hevdet jødene startet andre verdenskrig. MIFF Vestfold har også opplevd at Palestina-sympatisører kom og ropte slagord mot Israel og delte ut boikott-oppfordringer.

– Likevel opplevde vi at nesten alle var positive. De fleste støtter oss helt klart. Jeg tror at det å vise alle at MIFF finnes gjør at de som “passivt” støtter Israel tørr å vise sin sympati mer åpent, sier Torben von Huth i MIFF Tønsberg.


MIFFs journalist Kenneth O. Bakken (bildet) står på stand på en rekke konferanser rundt omkring i Norge i sommer.


Eksempel på MIFFs standutstyr. Se større bilde.

Forrige artikkelGaza-skip ble skadet før det kom til Tyrkia
Neste artikkelBarak stanser utlevering av lik
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.