MIFF taler Israels sak på stand

Med Israel for fred (MIFF) taler Israels sak på stand en rekke steder rundt om i Norge denne sommeren.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!
Fra MIFFs stand på Egertorget i Oslo lørdag 25. juni. - En gruppe jødiske turister på ferie i Norge kom bort til oss. De var veldig glade og rørt over å se noen som forsvarte Israel, forteller standansvarlig Rune Klevstad. To patruljer fra politiet var i området for å passe på at MIFFs stand ikke ble angrepet.

 

 

Her er noen bilder og historier fra standvirksomheten.


– Vi har hittil avholdt stand to ganger i Tønsberg, forteller Rune Klevstad. En gang kom det bort en mann som hevdet jødene startet andre verdenskrig. MIFF Vestfold har også opplevd at Palestina-sympatisører kom og ropte slagord mot Israel og delte ut boikott-oppfordringer.

– Likevel opplevde vi at nesten alle var positive. De fleste støtter oss helt klart. Jeg tror at det å vise alle at MIFF finnes gjør at de som “passivt” støtter Israel tørr å vise sin sympati mer åpent, sier Torben von Huth i MIFF Tønsberg.


MIFFs journalist Kenneth O. Bakken (bildet) står på stand på en rekke konferanser rundt omkring i Norge i sommer.


Eksempel på MIFFs standutstyr. Se større bilde.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise