Tre nye lokalforeninger på tre måneder

Innen februar 2012 har MIFF etter planen økt fra 13 til 16 lokalforeninger.

MIFFs lokalforeninger i februar 2012, de tre siste markert med strek under.
MIFFs lokalforeninger i februar 2012, de tre siste markert med strek under.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Lokalforening 14 så dagens lys allerede denne uken. Mandag 12. desember ble det første møtet i MIFF Ringerike arrangert på Hønefoss. Over 40 personer møtte fram for å høre foredraget til Hallgrim Berg, som er sekretær i styret for MIFF Hallingdal. Roy-Aasmund Jarsve er leder for interimstyret i MIFF Ringerike.

Lokalforening 15 kommer på plass onsdag 25. januar. Det har vært aktivitet i MIFF Østfold i tidligere år, men nå kommer lokalforeningen tilbake i drift. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, holder foredrag på det første møtet. Bengt-Ove Nordgård fra Rygge er leder for interimstyret i MIFF Østfold.

Lokalforening 16 er på gang i Bodø. Tirsdag 7. februar skal Odd Myrland, redaktør av MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus, holde foredrag i byen. Hildur M. Auberg og andre Israel-venner i byen danner et interimstyre for MIFF Bodø.

MIFF har tidligere i år ønsket velkommen to lokalforeninger, MIFF Drammen i mai og MIFF Valdres i oktober.

Til sammen har MIFFs lokalforeninger arrangert over 50 offentlige møter med interessante foredragsholdere i 2011.

 

MIFF kan se tilbake på et aktivt år også på andre fronter.

  • I januar distribuerte MIFF spesialmagasin med Israels beste argumenter til 209.000 husstander i fylkene Buskerud og Møre og Romsdal.
  • Miff.no har hatt rekordstort besøk, og blitt relansert med ny moderne utforming i november.
  • Israel-venner fra hele landet møtte fram i rekordstort antall til MIFFs Israel-konferanse i mai og MIFF-forum i september.
  • Medlemstallet har økt fra 4200 i desember 2010 til over 5450 i desember 2011.
  • MIFFs følgerskare på Facebook og Twitter har også økt kraftig.

Vil også du bli medlem? Klikk her for å melde deg inn. Som medlem av MIFF mottar du informasjonsavisen Midtøsten i fokus seks ganger i året.

Vil du starte lokalforening i ditt område eller delta som frivillig i en eksisterende forening? Ta kontakt!

 

 

 

 

Forrige artikkelIDF bruker 30 prosent av ressurser på Vestbredden på jødiske ekstremister
Neste artikkelSmåfly krasjet nær Modi’in
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.