Peter Beck på foredragsturné i april

Den norske journalisten Peter Beck holder foredrag i fem byer siste uke i april. Du kan høre Beck i Stavanger, Oslo, Porsgrunn, Moss og Hønefoss.

Peter Beck. (Arkivfoto)
Peter Beck. (Arkivfoto)

– I Midtøsten-sammenheng er det en evighet fram til april, og så mye kan skje før den tid at det blir vanskelig å sette noe overskrift på foredraget nå, sier Peter Beck. All erfaring forteller at han kommer til å gi en rykende fersk oppdatering av situasjonen i Israel, med førstehåndsinformasjon fra sentralt plasserte kilder.

Peter Beck bor i Jerusalem og følger utviklingen i Midtøsten-konflikten svært tett. Han kan se tilbake på en langvarig karriere i norske medier, blant annet som journalist og debattredaktør i Aftenposten. Han tar fortsatt frilansoppdrag for avisen.

Fire lokalforeninger av MIFF arrangerer møter med Peter Beck, i tillegg vil det bli avholdt et femte møte i tett samarbeid med Israel-gruppen i Moss.

 

Foredragsrekken

Mandag 23. april        Peter Beck i MIFF Stavanger

Tirsdag 24. april         Peter Beck i MIFF Oslo

Onsdag 25. april         Peter Beck i MIFF Grenland

Torsdag 26. april        Peter Beck i Israel-gruppen i Moss/ MIFF Østfold

Fredag 27. april          Peter Beck i MIFF Ringerike

Klikk her for å høre foredrag som Peter Beck holdt i MIFF Stavanger 28. februar 2011.

Klikk her for å lese referat fra foredrag som Peter Beck holdt i MIFF Stavanger 3. september 2001.

Forrige artikkelJournalist Peter Beck holder foredrag om den aktuelle situasjonen i Moss
Neste artikkelHamas-regimet slår ned på shia-muslimer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.