Slik kan MIFFs medlemstall øke kraftig

Dette er motsatt av familiemønsteret i Norge, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. 23 prosent av menn og 22 prosent av kvinner i Norge bor alene (personer over 15 år). Resten har minst to eller flere i husholdningen. Derfor er det grunn til å tro at mange av våre enkeltmedlemmer har familiemedlemmer som deler deres vennskap med Israel.

Dersom halvparten av MIFFs enkeltmedlemmer endrer til familiemedlemskap, vil MIFF kunne få 1750 nye medlemmer! Dersom bare 14 prosent endrer status, vil det sikre at vi når målet om 6000 medlemmer innen generalforsamlingen 2. juni.

  • Ønsker du å endre din status som medlem? Send en e-post til post@miff.no, SMS 41 17 67 80 eller fyll ut dette skjemaet.
  • Bor du alene, men kan tenke deg å gi en venn et prøveabonnement på Midtøsten i fokus? Send oss navn og adresse i kontaktskjemaet.

PS! MIFF regner ett familiemedlemskap som to medlemmer. Dersom flere enn to personer i en husstand ønsker å bli registrert som medlem, må man registrere separate enkeltmedlemskap eller familiemedlemskap.

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag