Opptak fra Israel-konferansen kommer senere

På grunn av tekniske problemer må direktesending fra foredragene på Israel-konferansen utgå. Vi publiserer videoopptak så snart som mulig.

Fra Israel-konferansen 2012.
Fra Israel-konferansen 2012.

Vi beklager så mye, men vi har fått uventede tekniske problemer med den varslede direktesendingen. Videoopptak av foredragene fra fredag kveld vil bli gjort tilgjengelig så snart som mulig.

Lydopptak er tilgjengelig her.

Se program for Israel-konferansen 2012.

Her kan du se alle opptakene fra Israel-konferansen 2011.

Forrige artikkelIsrael øker importen fra palestinske produsenter
Neste artikkelMIFF feirer 20 prosent vekst
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.