Alt fra Israel-konferansen 2012

Se video av alle foredragene og bilder fra båtturen, hør lydopptak og les referater. Her finner du alt fra Israel-konferansen i Sandnes samlet.

Ben-Dror Yemini holdt to foredrag på Israel-konferansen. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Ben-Dror Yemini holdt to foredrag på Israel-konferansen. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

Foredrag 1. juni

Cecilie Hellestveit (1/2): Folkeopplyser eller part? NRKs dekning av Midtøsten-konflikten

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bGheGpSKNRw[/youtube]

Cecilie Hellestveit (2/2): Slemmeste gutten i gata? Krigens folkerett, israelske militæroperasjoner

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v-tZmEMKhmM[/youtube]

 

Generalforsamlingen 2. juni

Artikkelen MIFF feirer 20 prosent vekst oppsummerer noen av hovedpunktene i årsberetningen som ble lagt frem for MIFFs 35. generalforsamling 2. juni. Ni av ti styremedlemmer og vararepresentanter i hovedstyret ble gjenvalgt.

Lørdag ettermiddag og kveld var det båttur til Lysefjorden (se bilder) og festmiddag.

MIFF kunne feire vekst fra 5000 til 6000 medlemmer og fem nye lokalforeninger på landsmøtet 1.-3. juni. Styreleder Morten Fjell Rasmussen (t.v.) deler ut marsipankake med MIFF-logo til Mette Follestad (nyvalgt fast styremedlem), Bengt-Ove Nordgård (nyvalgt varamedlem), styremedlem Jan-Benjamin Rødner, Hallgrim Berg (MIFF Hallingdal) og Leif Lohne (MIFF Stavanger). I bakgrunnen Rune Klevstad (MIFF Vestfold). (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
MIFF kunne feire vekst fra 5000 til 6000 medlemmer og fem nye lokalforeninger på landsmøtet 1.-3. juni. Styreleder Morten Fjell Rasmussen (t.v.) deler ut marsipankake med MIFF-logo til Mette Follestad (nyvalgt fast styremedlem), Bengt-Ove Nordgård (nyvalgt varamedlem), styremedlem Jan-Benjamin Rødner, Hallgrim Berg (MIFF Hallingdal) og Leif Lohne (MIFF Stavanger). I bakgrunnen Rune Klevstad (MIFF Vestfold). (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

 

Foredrag 3. juni

Hildegunn Hansen: Den aktuelle situasjonen i Israel

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B5jyFUTtqc4[/youtube]

Ben-Dror Yemini (1/2): Israels opprettelse: Fra flyktninger til stat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WEG757Z5aRA[/youtube]

Ben-Dror Yemini (2/2): Den nye utfordringen: Fred og menneskerettigheter

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CK5d0seV77s[/youtube]

Siste dag på landsmøtet ble denne meldingen til statsminister Jens Stoltenberg vedtatt enstemmig.

Forrige artikkel– Kravene mot Iran ikke strenge nok
Neste artikkelBarak innrømmer at Israel har et “cyberprogram”
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.